• Mobil
  • Írva:
  • Olvasva: 2888

Tetszik az iPhone X, de csak 26 ezred van, mutatjuk a megoldást!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ahogy az örök klasszikus film idézet mondja, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk (lehet).

Elephone A4 4

Már kapható az egyik legolcsóbb iPhone X klón, amit az utóbbi időben egészen használható telefonokat gyártó Elephone dobott piacra. A formai jegyek megvannak, ott van a kijelző tetején a notch, vagyis a kamerákat és szenzorokat tartalmazó belógó félsziget is. Persze a látszat erősen csal, a telefon leginkább a kijelző oldaláról nézve téveszthet meg gyanútlan felhasználókat, hátul rögtön feltűnik például, hogy csak egy kamera és egy szimpla villantó van rajta. Igaz, az Elephone-nál adtak akülsőségekre, így a telefonon elől hátul üveg borítást találunk, ami kimondottan jót tesz a készüléknek.

Elephone A4 2

Garantáltan nem fogunk hasraesni a telefonban található vastól sem, hiszen manapság már nem nagy durranás a MediaTek MTK6739, amiben egy négymagos, 1,5 GHz-en futó processzor lakik. Viszont jó hír, hogy a telefonban találunk 3 GB memóriát, ami azért ma még sok mindenre elég. A háttétár viszont csak 16 GB, de legalább bővíthatjük memóriakártyával 128 GB-ig.

Elephone A4 1

A telefon kijelzője 5,85 colos és HD+ felbontású, ami konkrétan 1440 x 720 pixeles felbontást jelent. Egyéb képességek terén a mobil jól teljesít, a WiFi például korrekt kétcsatornás, a 2,4 GHz mellett az 5 GHz-et is használja. A fontosabb szenzorok is megvannak, van ujjlenyomat olvasó, igaz nem hátul, hanem a telefon oldalán, kapunk gravitációs érzékelőt és közelség érzékelőt is, extraként pedig kapunk arcfelismerést is.

Elephone A4 3

Mondhatjuk, hogy az Elephone A4 egy belépő szintet képviselő telefon némi extrával meghintve, mert a külső tényleg egészen meggyőző lett. Szóval, ha szeretnél egy szép, ámde olcsó, iPhone X külsővel rendelkező mobilt, akkor ez az ajánlat amire le kell csapnod. Május 21 és május 28 között minden nap, magyar idő szerint délelőtt 11-kor az első 60 vásárló 99,99 dollárért, vagyis nagyjából 26 ezer forintért kaparinthatja meg. Ez az ár ezért a vasért nem mondható rossznak, szóval, ha megtetszett, akkor van még néhány napod, hogy megpróbáld megszerezni.

Itt találod az akció részleteit: Elephone A4 - bevezető akció

Itt pedig a telefonról találsz több infót: Elephone A4 - információ

Hozzászólások  

Med1on
0
Idézet - okoska2:
Na ifost nem csak azért vesznek ám,mert szép,hanem pl ebben csak 3 gb ram van ami ma még sok mindenre elég de holnap már nem biztos,iphonba 3 van ami kb 5-6 nak felel meg androidosban és az még 2 év múlva is jó lesz (sőt 3-4) tetszik érteni.

Azt nem állítottuk, hogy jobb, mint egy iPhone, de legalább úgy néz ki. :-)
Idézet
okoska2
0
Na ifost nem csak azért vesznek ám,mert szép,hanem pl ebben csak 3 gb ram van ami ma még sok mindenre elég de holnap már nem biztos,iphonba 3 van ami kb 5-6 nak felel meg androidosban és az még 2 év múlva is jó lesz (sőt 3-4) tetszik érteni.
Idézet
Szóljon hozzá!