• Netbook
  • Írva:
  • Olvasva: 3924

Computex: ASUS Lamborghini VX6S netbook, Radeon grafikával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Lamborghini-ről mintázott VX6 prémium kategóriás netbookja új belsőt kapott, a Computexen pedig ki is állította az ASUS.

alt

A VX6S névre keresztelt modell nevében az S valószínűleg a Speed szóra utal (vagyis sebességre), hiszen a korábbi Atom D525 CPU-t és az NVIDIA ION GPU-t is elhagyta az új verzió. Processzorból --egyelőre meg nem nevezett-- új Atom chip és Radeon HD 6470M videokártya került a netbookba. Külsőre szinte ugyanazt a fényes, sportautó által inspirált dizájnt kapjuk. A kijelző egy 12,1 hüvelykes, 1366 × 768 pixel felbontású, LED háttér-világítású megoldás. Merevlemezből 500 GB-ot kapunk (plusz ugyanennyi web tárhelyet) a korábbi 250/320 gigával szemben. Az új verzió ugyancsak 4 GB RAM támogatással, 802.11 b/g/n WiFi-vel, Bluetooth 3.0-val, kártyaolvasóval és 6 cellás akkumulátorral érkezik. 

Az ASUS Lamborghini VX6S-en a Windows 7 Home Premium mellett a gyártó Express Gate instant operációs rendszerét is megtaláljuk majd. Árról és megjelenésről egyelőre nincsenek információink. 

Szóljon hozzá!