D21 okoskarkötő, kicsit sportosan

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
D21 okoskarkötő, kicsit sportosan - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Őszintén megvallom, nem nagyon van kedvem okoskarkötőkről írni. Nem mintha elmúlt volna a varázs, azt gondolom, hogy a hordható eszközök közül az egyetlen értelmes dolog, ugyan akkor lényegében mindegyik ugyan azokkal a képességekkel van felruházva.

d21 1

Annak, hogy most mégis egy okoskarkötőről írok két oka van. Az egyik, hogy megkértek, hogy a megszokott webáruházon kívül írjak más áruházak termékeiről is néha, más részről, ha már írok, akkor megpróbálok olyan termékeket keresni, amik felkeltik a figyelmemet.

d21 2

Nos, a D21 okoskarkötő ilyen. Képességeiben ez sem tud többet, mint bármelyik középkategóriás versenytárs. Számolja a lépéseket, a megtett távolságot, alvást monitoroz és figyeli a szívverésünket. A kijelző a megszokott OLED technológiára épül, vízálló, a telefonunkhoz pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül kapcsolódik. Szóval, pont mint a többi hasonló darab.

d21 3

Ami megtetszett benne, hogy a jelenleg általam hordott darabra hasonlít, de amíg az enyém próbál kicsit elegánsan kinézni, a D21 válaltan sportos marad. Emellett elég nagy a kijelzője, így az egyre romló szememmel is látnám rajta a számokat. További pozitívum, hogy nincs rajta nyomógomb, az összes funkció az érintésérzékeny felület segítségével érető el.

Ha nektek is tetszik a D21, akkor 28,5 euróért itt megtudjátok rendelni: D21 okoskarkötő

Szóljon hozzá!