Ez az okosóra két óra töltéssel 150 nap készenléti időt tud

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Ez az okosóra két óra töltéssel 150 nap készenléti időt tud - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Számunkra is hihetetlen adat, de a specifikáció szerint tényleg tudja.

OUKITEL W1 1

Egy másik okosórával már sikerült mellényúlnunk, mert bár ott is hasonló készenléti időt ígértek, azt elfelejtették mondani, hogy gombelemmel működik. Most talán nem hibázhatunk ekkorát, mert itt fel van tüntetve a töltési idő is. Szóval igen, 2 óra töltés után 150 nap készenéti idő érhető el az Oukitel olcsó okosórájával.

OUKITEL W1 2

A cég neve amúgy további okot adhat a bizakodásra, mert elég spéci telefonokat gyártanak, és kimondottan a nagy akkumulátor kapacitásra és a hosszú üzemidőre mentek rá. Ebben az esetben, az Oukitel W1 nevű órájuknál valószínű, hogy a takarékos megoldások nyomnak sokat a latba, mert a beépített 170 mAh kapacitású akkumulátor nem egy kiemelkedően erős darab.

OUKITEL W1 3

Bármi legyen is a titok, az biztos, hogy a gyártó szerint az óra kimondottan sokat tud. Szokásos módon Bluetooth-on keresztül tartja a kapcsolatot telefonunkkal, és figyelmeztet minket, ha bejövő hívásunk vagy üzenetünk van. Többek között a Facebook, Skype és Twitter üzeneteket is kezeli. Mint a legtöbb hasonló óra ebbe is építettek az egészséges élethez szükséges monitorozó funkciókat. Kapunk vérnyomásmérést, mutatja a véroxigén szintjét, számolja a lépéseinket és a szívverésünk gyorsaságát, valamint monitorozza alvásunkat is.

OUKITEL W1 4

Néhány szót a hardverről is szóljunk. A kijelző OLED technológiára épül, felbontása 96 x 64 pixel. Az óra háza cink ötvözetből készül, tömege mindössze 12 gramm, legnagyobb vastagsága pedig mindössze 1,01 centiméter. A kerek ház IP67 védettséget kapott, így bár úszni nem mehetünk vele, egy zuhanyzás vagy egy kis izzadság nem fog ártani neki.

OUKITEL W1 5

Utolsó érdekességnnek hagytuk az árat. Az Oukitel W1 mindössze 36 dollárba, vagyis 9000 forintba kerül, ami, ha igaz a sok jó tulajdonság amit róla írtak igazán aprópénz. Ráadás, hogy ezért a pénzért még jól is néz ki!

Itt megtaláljátok:OUKITEL W1 Smart Watch

Hozzászólások  

s3nki
0
Idézet - Kaszás Tibor:
" mindössze 12 deka" Abba már elég nagy aksit lehetne rakni :) Nem gramm?

Ja, hülyeséget írtam. :)
Idézet
Kaszás Tibor
0
" mindössze 12 deka" Abba már elég nagy aksit lehetne rakni :) Nem gramm?
Idézet
Szóljon hozzá!