Alfawise Mini 3 okoskarkötő - ha a Xiaomi túl drága

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Úgy néz ki és lényegében ugyanazt tudja, akkor miért ne?

Alfawise Mini 3 1

Az Alfawise Mini 3 okoskarkötő a tudását tekintve teljesen tipikus darab, mindent tud amit kell, de mást nem. Pontosabban valamit mégis, mert a kijelzője az átlaghoz képest informatívabb, apró piktogrammokat is megjelenít, így nekem például tökéletes lenne. Én ugyanis nem nagyon látok közelre olvasószemüveg nélkül, ha meg túl messze van az okoskarkötő nem tudom elolvasni az apró betűket. Tipikus probléma. Ezen segít, hogy ezen az OLED kijelzőn elég nagyok a számok, azt pedig, hogy éppen melyik menüben járunk az ábrák alapján tudjuk felismerni.

Alfawise Mini 3 2

Az Alfawise Mini 3 tehát tipikus tudással rendelkezik, így megtaláljuk benne a lépésszámlálást, az alvás és szívmonitort, van kíméletes ébresztés és segít megtalálni a telefonunkat, ha nem tudjuk hova tettük le amikor hazaértünk. Az információkat, ahogy feljebb írtam OLED kijelzőn jeleníti meg, ez mindössze 0,96 colos, de egy okoskarkötőre nem is kell ennél több. A beépített akkumulátort USB portról tölthetjük, egy töltéssel 4-5 napos működési időt kapunk, köszönhetően például pont az OLED kijelző alacsony energiaigényének.

Alfawise Mini 3 3

Amiről nem szóltunk még, az a karkötő kinézete. Nos, mondjuk úgy bizonyos szögből megtévesztésig hasonlít a Xiaomi Mi Band 3-ra, ami közel dupla ennyibe kerül. Szóval, ha szeretnéd, ha a barátaid nem néznék gagyinak a karkötődet, de megelégszel egy picit kevesebb tudással, akkor az Alfawise Mini 3 neked lett kitalálva. Az ára mindössze 18 dollár, vagyis a mostani rossz árfolyam mellett 4900 forint, ami senkit nem fog földhöz vágni.

Ha megtetszett itt megtalálod: Alfawise Mini 3 okoskarkötő 

Szóljon hozzá!