Ezt az okosórát nem bonyolították túl, így akár egy évig is működik egy elemmel

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Ezt az okosórát nem bonyolították túl, így akár egy évig is működik egy elemmel - 5.0 out of 5 based on 1 vote

A Diggro DL10 nem egy tipikus okosóra, bár szinte mindent tud, amit egy okosórától elvárható.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 5

Kezdjük ott, hogy elemmel működik. A gyári adatok szerint készenléti módban akár egy évig is ketyeghet egy gobelemmel, de normál használat mellett is elmegy 8 hónapot. Azt, hogy mindent tud, amit elvárhatunk, úgy értem, hogy tényleg mindent. Persze ne egy 150-200 dolláros órával hasonlítsuk össze, mert akkor elvérzik.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 2

Ami tény, hogy IP68 vízállósággal rendelkezik, így akár 50 méter mélyre is merülhetünk vele. Ez a legtöbbünknél esélytelen, a maximum a fél méter a kádban vagy a Balatonban, de a lehetőség akkor is adott. Ezen kívül számilja a lépéseinket, az elégetett kalóriát, a megtett távolságot (ezt gondolom a telefonos app segítségével), van benne stopper és ébresztő, valamint jelet, ha üzenetünk érkezik, de nem csak SMS-nél, hanem lényegében inden lényegesebb beszélgetős programnál, így nem maradt ki a Facebook, a Twitter vagy a Skype sem.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 3

Az óra kinézetre tipikus sportórának tűnik, a kijelző is monokróm, szóval itt nem számíthatunk se IPS panelre se 16 millió színre. Talán pont ezért lesz jó ez a szerkezet, mert bírja a strapát, a vizet, és mindenféle poros környezetet,de az alap funkciókat ugyanúgy megkapjuk tőle, mint egy egyszerűbb, de sérülékeny darabtól. A leírás szerint több sportot is támogat, így mérhetjük az adatokat úszás, kerékpározás vagy futás közben.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 4

Ha egyszerű és olcsó sportórát keresel okosfunkciókkal, akkor ne is menj tovább, lehet, hogy a Diggro DL10 lesz a Te órád! Itt megtalálod: Diggro DI10 Smart Sport Watch

Szóljon hozzá!