Spéci kuponnal ma olcsóbbak a Huawei okoskarkötői

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Remek karácsonyi akciót kaptak olvasóink két okoskarkötőre, ha ilyet keresel ezt nem érdemes kihagyni.

HUAWEI Honor Band 4 Rungning Edition Smart Bracelet Red 20180912095601211

Az utóbbi időben a Huawei nagyon ráerősített a hordható okoseszközök fejlesztésére, aminek meg is lett az eredménye. Bár a piacvezetőket nem tudták megszorítani, az év első felében a Huawei értékesítései messze maghaladták a nagyobb piaci szereplőkéét, igaz, van is honnan erősödni. Ezzel együtt erősödni csak akkor lehet, ha jók a termékek, és ez a Huaweinél így is van.


 

HUAWEI Honor Band 4 Running Edition

Az olcsóbbik karkötő kimondottan futáshoz lett kifejlesztve. Érdekessége, hogy nem csak a csuklónkon, hanem a cipőn is hordhatjuk, a méréshez pedig a két mód közül választhatunk. A szokásos funkciókon kívül, mint az alvásmonitorozás és a pulzus mérés olyan varázslatokat tud, amik segítenek a hatékonyabb futás kialakításában. A beépített hatirányú érzékelő segítségével figyeli a lépések ritmusát, a láb földetérésének erősségét, és a lábfej szögét, vagyis képes arra, hogy kielemezze és javaslatokat tegyen a helyes mozgásra.

HUAWEI Honor Band 4 Rungning Edition Smart Bracelet Red 20180912095602452

A karkötő ezen kívül 5 bar nyomásig vízálló is, így akár 50 méter mélységbe is merülhetünk vele. A gyártó figyelt arra is, hogy ne kelljen sűrűn tölteni a karkötőt. AMOLED kijelzőt építettek be, ami alacsonyan tartja a fogyasztást, ennek segítségével tipikus használat mellett 14 napot bír egy töltéssel, illetve 21 napos készenléti időt kapunk. A karkötő öt különböző divatos színben kapható, így hölgyek és urak is bátran viselhetik.

HUAWEI Honor Band 4 Rungning Edition Smart Bracelet Red 20180912095603289

A mostani akcióban kifejezetten olvasóink számára kínál kuponos akciót a forgalmazó. Ezzel a karkötő ára 23,99 dollár, ehhez az árhoz pedig a hoc.hu1 kupont használhatjátok itt: Huawei Honor Band 4 Running Edition


 

HUAWEI Honor Band 4 okoskarkötő

geekbuying HUAWEI Honor Band 4 Smart Bracelet Black 616004

A Huawei drágább karkötője hét különböző sportágat ismer. Természetesen itt is megkapunk minden alapfunkciót, de a nagyobb, 0,95 colos AMOLED kijelzőn sokkal több adatot tud megjeleníteni. Ez a karkötő is vízálló 5 bar nyomásig, de ennél ezt a képességet a gyártó ki is használja. A beépített 6 irányú érzékelő segítségével például képes felismerni milyen sportágat űzünk, sőt, meg tudja különböztetni a különböző úszásfajtákat is.

geekbuying HUAWEI Honor Band 4 Smart Bracelet Black 616005

Ennél a karkötőnél is elérhető egy spéci kupon, ami exkluzívan olvasóink kapnak csak meg. A Huawei Honor Band 4 a hoc.hu2 kuponkóddal 43,99 dollárért vehető meg itt: Huawei Honor Band 4

Szóljon hozzá!