Alfawise KW88 Pro – egy valódi okosóra

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Tökéletes testre szabhatóság, okostelefonos képességek és GPS alapú nyomkövetés – ezt kínálja az Alfawise KW88 Pro.

alfa ora dial

 

Alfawise KW88 Pro 3G Smartwatch Phone – 96,99 dollár

Ez az az óra, amire ténylegesen rásüthetjük az okos jelzőt, hiszen az eszköz a négymagos MTK6580 rendszerchip révén az Android 7.0-s rendszer futtatja. Utóbbi tény, illetve a 16 GB-os háttértár, a WiFi és a WCDMA 3G támogatás értelemszerűen azt eredményezi, hogy az Alfawise KW88 Pro képes a Google Play Store áruházból letöltött applikációk futtatására, hívások és üzenetek (Facebook, Twitter, WhatsApp) kezelésére. Alapkövetelménynek semmiképp sem mondható, a kütyü ettől függetlenül kapott egy 2 megapixeles kamerát is (az interpolált felbontás 5 MP), ha végképp nincs kéznél semmi más, akkor bizonyára ez is megteszi majd.

A fenti képességek után teljesen nyilvánvaló lesz, hogy a KW88 Pro képes a megtett távolság mérésére, a pulzusszám megállapítására, az elégetett kalóriát illetően is ad egy iránymutatást. A GPS egyébként nem csak arra használható, hogy az átlagsebességet és a lépésszámot meghatározzuk, hanem arra is alkalmas, hogy a kívánt pontra navigáljon minket. Ez véleményünk szerint praktikus dolog, mert egy esetleges szabadtéri programnál elégséges csak ezt az órát felcsatolnunk, az okostelefont a kocsiban hagyhatjuk.

kf ora blue

Miben merül ki a bevezetőben említett testre szabhatóság? Abban, hogy az óratárcsa igény szerint módosítható; több mint 100 ingyenes sablon közül választhatunk! Az 1,39 colos AMOLED kijelzőn megjelenő grafikákat így sohasem fogjuk megunni, a tartósságért és az eleganciáért pedig a zafírüveg és az alumínium ház felel. A szíj szilikonból készült, rugalmas és légáteresztő, meg persze nagyon puha.

kf ora specs

A Bluetooth 4.0 támogatás is jelentősen kibővíti az eszköz képességeit, mert ennek révén pl. vezeték nélküli fülhallgatót is csatlakoztathatunk, képeket és videókat tekinthetünk meg – nyilván ekkora kijelzővel nem egy moziszerű élményt kapunk, a lehetőség mindenesetre adott.

Szóljon hozzá!