TicWatch C2 - Elegáns okosóra Wear OS-szel, AMOLED kijelzővel

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Megrendeltem, nem kellett volna?

Tudom, nem normális dolog két-három havonta cserélgetni az óráimat, de annyira szerettem volna már egy Google Wear OS-szel hajtottat. Ráadásul ez az okosóra elegáns, fél centivel vékonyabb, mint a Kospet Hope , amit most hordok.

A hardverre nem lesz panasza annak aki megveszi (szerintem nekem sem), mert az acél házba épített Qualcomm Snapdragon Wear 2100 proci mindenhez elég lesz, Az 1,3 colos AMOLED kijelzőn mindent látni fogok, a 400 mAh kapacitású akkumulátorral pedig húzza 2 napig töltés nélkül.

Persze van itt még egy csomó jó tulajdonság. Például IP68-as víz és por elleni védelem, NFC, amivel fizetni is lehet - milyen marha jó már, hogy az órádat nyomod neki a kártyaolvasónak, még a telefont sem kell elővenni-, wifi, Bluetooth, GPS is akad, szóval frankó a cucc. Természetesen kapunk szívmonitort, amivel akár 24 órás mérést is lehet csinálni. Nem hiányoznak a fitnesz funkcik sem, szóval ez egy igazán sokoldalú ára.

Nem tehetek róla, megkívántam. Ráadásul a bevezető akció elején járunk, így most 189,99 dollárért tudtam kosárba tenni. Ez az ár csak az első 50 darabra vonatkozik, utána az 50 és 200 darab közötti tétel már 199,99- a 200 darab feletti pedig 239,99 dollárba fog kerülni. Szóval most résen voltam és spóroltam kicsit!

Az órát itt találjátok meg:

TicWatch C2 4GB ROM Wifi GPS Wear OS by Google 1.3''AMOLED Screen IP68 Waterproof