Elindult a Vernee Mars Pro előrendelés, ráadásul komoly kedvezménnyel

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Elindult a Vernee Mars Pro előrendelés, ráadásul komoly kedvezménnyel - 5.0 out of 5 based on 1 vote

A Vernee telefonjai egyre népszerűbbek Magyarországon is, ami nem is csoda, hiszen a kínai márkáktól megszokott remek ár-teljesítmény mutató mellett még remek külsőt és kivitelezést is kapunk.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 1

A Vernee Mars Pro-t már nagyon várjuk, hiszen a Mars sorozat új zászlóshajója érkezik személyében. Ez a telefon az abszolút megfizethető középkategóriát hivatott képviselni, ám, ha megnézzük a specifikációt, akkor kiderül, hogy bizony a felsőkategóriában is megállja a helyét. Ha a hír végén meglátjátok ennek a vasnak a bevezető árát tuti leesik az állatok!

Vernee Mars Pro 4G Phablet 2

Most csak a főbb jellemzőkről számolunk be, reménykedve benne, hogy hamarosan testközelből is megcsodálhatjuk a telefont. A központi processzor egy nyolcmagos Helio P25, aminek órajele 2,5 GHz. A rendszermemória nem kevesebb, mint 6 GB lesz, ami mellett találunk 64 GB háttértárat is. A kép akadásmentes mozgatásáért egy Mali T880 GPU felel.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 3

A kijelző már a phabletek közé helyezi a telefont, hiszen a képátló 5,5 inch, amihez teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixeles felbontás tartozik. A kijelző felett Gorilla Glass 3 üveget találunk. A készülékház, kivéve persze a kijelzőt, teljesen fémből készül. Nem maradhatnak el a kamerák sem, bár a leírás itt komoly extrákat nem említ. Az előlapi 5-, míg a hátlapi 13 megapixeles. A kamerák mellé kapunk ujjlenyomat olvasót is, ami ebben a kategóriában szinte már kötelező.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 4

A Vernee Mars Pro ad nekünk sok-sok különféle rádiót is. A navigációt a GPS, A-GPS, Glonass támogatás segíti, míg a kapcsolattartás más eszközökkel a Bluetooth 4.0 vagy a 802.11a/b/g/n szabványokat támogató wifi kapcsolaton keresztül lehetséges.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 5

Ahogy feljebb olvashattátok, a Vernee Mars Pro előrendelése indul most, egészen pontosan június 26-án. Az igazán komoly akció június 30-ig tart, ez alatt a négy nap alatt, napi 80 telefont adnak majd el 175 dollárért, vagyis mindössze 50 ezer forintért. Ez az ár ezért a vasért kimondottan jutányos, még akkor is, ha vámot és áfát kell rá fizetnünk, hiszen a kistestvér, a Vernee Mars legjobb árukeresős ára is 70 ezer forint, pedig gyengébb a procija, kevesebb a memória és a háttértár is.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 6

Szóval, ha szeretnél egy Vernee Mars Pro telefont 175 dollárért, akkor készülj, hétfőtől napi 80 telefont lehet ennyiért megvenni, de a vásárláshoz használnod kell a MARSPRO kuponkódot is!

A Vernee Mars Pro előrendelés véget ért, de nagyon ne szomorkodj, mert a jelenlegi 200 dolláros ár is igen barátságos. Gondolj csak arra, hogy például a hasonló erősségű Huawei P10 legalacsonyabb hazai ára valahol 130 ezer forint környékén van, míg a Vernee Mars Pro 53 ezer forintba kerül. Ha ehhez hozzácsapjuk a vámot és az ÁFA-t, akkor is megállunk valahol 75 ezer forint alatt. Ez pedig konkrétan félárat jelent. Szóval hajrá, próbáljátok ki milyen egy ilyen brutális vasat féláron megvenni!

További információk, képek itt:  Vernee Mars Pro 4G Phablet - 6GB RAM 64GB ROM

Vásárlás, előrendelés itt: Vernee Mars Pro 4G Phablet - előrendelés, vásárlás

Hozzászólások  

s3nki
0
Idézet - l2d2:
OK, ma végre megérkezett.


Első benyomás?
Idézet
l2d2
+2
OK, ma végre megérkezett.
Idézet
s3nki
0
Idézet - l2d2:
Én rendeltem egyet, de még nem érkezett meg. Állítólag már július 20-án beérkezett az országba, de még vámkezelik. Kíváncsi leszek, hogy karácsonyra megérkezik-e és mennyibe lesz a vég ár?Az enyém 2 órája érkezett meg. A drága postának 22 napjába telt a kiszállítás és a vámügyintézés. A telefon a rendeléstől számított 4. napon az országban volt. Azt hiszem ez a no comment kategória. Ja, arról nem is szólok, hogy írtam a postának mélt, miszerint tesztet kell írnom a telefonról, ami amúgy igaz, és lassan le kéne adnom, a telefont pedig meg sem kaptam. Talán emiatt van a csomagon egy Post-It, amire rá van írva, hogy SOS. Ezúton is köszönöm annak, aki volt olyan kedves, hogy megsürgette a csomagot, de kérdem én, ha nem lett volna rajta, hogy SOS, akkor mennyi idő lett volna?

Este készítek egy gyors kicsomagolós videót, reggelre már fent lesz a HOCTvChannel-en , a Youtube-on!

Ja, és még annyit, hogy nálam 15 800 volt a sarc. Nem bontottam ki a csomagolást sem, majd megnézem otthon milyen árfolyammal számoltak. A 15 800-ban benn volt már a postai ügyintézés költsége is, szóval a vám+ÁFA olyan 13 000 lehetett.
Idézet
l2d2
+1
Én rendeltem egyet, de még nem érkezett meg. Állítólag már július 20-án beérkezett az országba, de még vámkezelik. Kíváncsi leszek, hogy karácsonyra megérkezik-e és mennyibe lesz a vég ár?
Idézet
s3nki
+1
Idézet - Joci:
"a Vernee Mars Pro előrendelése indul most, egészen pontosan június 6-án. Az igazán komoly akció június 30-ig tart, ez alatt a négy nap alatt,"
Azt hiszem, az időpontok körül valami gondot látok. Nem lehet, hogy az indulás június 26-án lesz? :-)

Köszi, közben már javítottam. :) Megkértek, hogy ezt gyorsan írjam meg, nekem meg rohannom kellett egy születésnapra. :) Bent maradt 3-4 hiba.
Idézet
Joci
+2
"a Vernee Mars Pro előrendelése indul most, egészen pontosan június 6-án. Az igazán komoly akció június 30-ig tart, ez alatt a négy nap alatt,"
Azt hiszem, az időpontok körül valami gondot látok. Nem lehet, hogy az indulás június 26-án lesz? :-)
Idézet
Szóljon hozzá!