10 órán át beszélgethetsz a gyönyörű Elephone S8-cal

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
10 órán át beszélgethetsz a gyönyörű Elephone S8-cal - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Az Elephone S8 a gyártó jelenlegi csúcstelefonja, ami úgy tűnik, hogy üzemidőben is jól teljesít.

elephone-s8.jpg

Az Elephone S8-ról már többször írtam, a statisztikák szerint a vásárlóknak is nagyon tetszik a készülék. A brutális hardverről most nem írunk részletesen, hiszen ezt már megtettük ITT (olvasd el, érdemes!). Amiről most szó lesz, az a telefonban található akkumulátor.

elephone_s8_5.jpg

Az akkumulátor élettartama az egyik legfontosabb tényező a manapság az okostelefon megvásárlásakor. Mert végül is, mire lesz jó egy telefon, ha a nap közepén elfogy belőle az energia? Nos, úgy tűnik, hogy a Elephone figyelembe vette a vásárlók azon igényét, hogy a telefonjuk nyugodtan használható legyen minimum egy teljes napig, ezért az átlagosnál valamivel nagyobb akkumulátort épített az S8-ba.

elephone_s8_9.jpg

Mekkora is ez az akkumulátor? Az Elephant S8 egy 4000 mAh-ás kapacitású akkumulátort tartalmaz. Ez elég nagynak mondható, ha figyelembe vesszük, hogy például a legfrissebb Xiaomi Mi MIX 2 azonos képátlójú, 6 hüvelykes kijelzővel csak 3400 mAh-ás akkumulátort tartalmaz.

elephone_s8_8.jpg

Természetesen az S8-as ezzel az akkumulátorral nem lehet olyan vékony, mint az Mi MIX 2, de tegyük fel a kérdést, nem fontosabb annál kis vastagságbeli eltérésnél a megbízható napi működés? A Elephone adatai szerint az akkumulátorral elérhető a 480 órás készenléti- és a 10 órányi folyamatos hívás. Természetesen a pontos adatok az első tesztek után lesznek birtokunkban, de a telefon méretét, a processzort és a kijelzőt nézve a a gyári adat sem állhat messze a valóságtól. 

Az Elephone S8-at most a Gearbest-nél 239 dollárért veheted meg 4 GB / 64 GB-os verzióban 2K-s kijelzővel és tízmagos processzorral.

Szóljon hozzá!