Leagoo karnevál - telefonok 30 százalékkal olcsóbban

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Leagoo karnevál - telefonok 30 százalékkal olcsóbban - 1.0 out of 5 based on 1 vote

A Leagoo az egyik a kedveltebb feltörekvő kínai telefonmárka, ami nem is csoda.

a.jpg

Tavaly három olyan telefonjuk jelent meg, ami igazi sláger lett, most pedig pont ezt a hármat vásárolhatjuk meg, ha ügyesek és/vagy szerencsések vagyunk.

Az akciós telefonokat a képekre kattintva találod, de a hírt olvasd végig, a végén vannak a fontos információk!

A Leagoo Kiicaa MIX az egyik legolcsóbb keret nélküli telefon, amiben nyolcmagos procit találunk. Megnyerő külső és erős hardver jellemzi, így a mostani 18 ezer forintos vételár egészen elképesztően jó ajánlat érte.

b_1.jpg

A Leagoo T5 2017 augusztusában mutatkozott be, és hamar kedvelt készülék lett. A régi vonalvezetésű mobilok kedvelőinek igazi ajándék, hiszen ebben is nyolcmagos a proci, a memória és a háttértár pedig az árához képest nagyon sok. A kép sem rossz, a Sharp FHD, vagyis 1920 x 1080 pixeles panelja igazán jó választás volt a tervezőktől.

c_1.jpg

A harmadik kedvezményes árú telefon a Leagoo T5c, ami igazán különleges darab. Ahogy a neve is mutatja az előző T5 tesőja, de csak külsőben, mert belül egy teljesen új vas lakik. A világ első telefonja ez, ami az Intel új, 64 bites mobil architektúrájára épül. Sebességét, erejét dicsérik, a netes tesztek alapján tényleg nyerő darab.

d_2.jpg

Ahogy a képeken is látszik, minden nap az első 10 vásárló juthat kedvezményes áron telefonhoz. Ahhoz, hogy ebben benne legyél kell egy kicsit trükközni. A nap kezdete nem hozzánk, hanem az UTC időhöz van szabva. Jelenleg egy órával vagyunk arrébb, tehát amikor nálunk délelőtt 10 óra van, akkor lesz UTC szerint 9, ekkor indul az akció. Tehát itteni idő szerint 10 órakor kell vásárolni!

Hogy esélyed legyen tedd a következőt, akár már holnap reggel:

  • Tedd a kiválasztott telefont a kosárba,
  • írd be a kuponkódot,
  • aktiváld a kupont,
  • pontosan 10 órakor indítsd el a vásárlást.
  • Ha tovább akarod növelni az esélyeidet, akkor nyiss meg két különböző böngészőt (Chrome, Firefox) és egymás után kattintgass bennük, így megduplázod az esélyedet!

Ne felejtsd el, a fenti árakhoz még az ÁFA-t és a kezelési költséget számold hozzá. Például az első telefonnál ez nagyjából így néz ki: 18 ezer a telefon ára + 4900 Ft ÁFA + 2500 Ft kezelési költség, ha a posta végzi a vámolást. Ezek az összegek csak a viszonyítás miatt lettek leírva, nagyjából ilyen költséggel számolhatsz.

Szóljon hozzá!