Itt az első Samsungra hasonlító, hajlított kijelzős kínai telefon?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Itt az első Samsungra hasonlító, hajlított kijelzős kínai telefon? - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Az Elephone U és U Pro kívülről mint két tojás, de belül lényeges különbségek lesznek.

 

Kezdjük azzal, hogy eddig az Elephone kapcsán az S9 nevű telefonról hallhattunk, most azonban itt van két újabb telefon, amik közül az egyik akár csúcsmodellnek is tekinthető. Igaz, a központi lapka nem a legizmosabb lesz, de épp elég erős ahhoz, hogy szeretni tudjuk.

Egy friss sajtóközleményben mutatta be a kínai gyártó az új telefonjait. Amit biztosan tudhatunk, hogy a két készülék különböző központi lapkákat fog használni. Az erősebbet egy Snapdragon 660, a gyengébbet egy MediaTek Helio P23 hajt majd.

A Helio P23 a MediaTek új alsó-középkategóriás SoC-ja, ami rendkívül költséghatékony megoldás, ráadásul napjaink szellemében a multimédia funkciókra van kihegyezve. Az olcsó központi lapka lehetővé teszi, hogy a nagyközönség is élvezhesse a gyönyörű külsőt.

A gyönyörű külső ebben az esetben azt jelenti, hogy a teljesen alumínium házban ívelt AMOLED kijelzőt fogunk találni, legalábbis az angol nyelvű forrás szerint, ami curved display-t és nem curved glass-t említ. A belsőn kívül várható, hogy a Pro verzióban több alumínium ötvözet részt találunk.

A fenti kép alapján tényleg hajlított lesz a kijelző, de kíváncsiak vagyunk szerinted is megérkezik-e az első hajlított kijelzős kínai telefon az Elephone U és U Pro képében! Szólj hozzá!

Szóljon hozzá!