Érkezik a Cubot P20, az újabb iPhone X klón

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Érkezik a Cubot P20, az újabb iPhone X klón - 5.0 out of 5 based on 1 vote

A Cubot új telefonja egy költséghatékony telefon lesz azoknak, akik beleszerettek az iPhone X dizájnba.

cubot p20 1

A Cubot az egyik legismertebb feltörekvő telefongyártó Kínában. Telefonjai eddig meglehetősen átlagos szintet képviseltek, de az új P20 megpróbál kiemelkedni ebből a trendből. Az előzetes hírek alapján a P20 hardvere sem fogja a konkurenciát a földbe döngölni, ennek ellenére, ha az ár jó lesz, akár sikeres is lehet.

Az új telefon a megjelent képek alapján egy tökéletes iPhone X klón lesz, legalábbis a külsőt tekintve. A kijelző meggyőző képességekkel rendelkezik, 6,18 colos képátlót és 19:9-es oldalarányt és FHD+ felbontást kapott. A központi egység a kicsit koros, kicsit poros nyolcmagos MediaTek lapka, az MT6750T lesz, ami 1,5 GHz-es sebességgel dolgozik. A memória mérete tisztes, de nem kiemelkedő 4 GB, a háttértár napjaink igényeinek megfelelő 64 GB-os lesz.

cubot p20 2

A telefon talán legnagyobb érdekessége a hátlapi dupla kamera, ami az előzetes információk szerint 20+2 megapixeles szenzorokkal dolgozik. Az Android Oreo-t futtató telefon meglehetősen méretes, 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, ami ismerve a hardver főbb részeit átlagos használat mellett akár 2 nap töltés nélküli üzemidőt is eredményezhet. A boltok polcain az új telefon az idei év második negyedévében jelenhet meg.

Szóljon hozzá!