4 kamerás mobil érkezhet a Lenovótól

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Meglepő fejlesztéseket villant az utóbbi időben a Lenovo.

Lenovoqaudcarme

A Lenovo a hazai piacon nem a csúcstelefonokról híres, sokkal inkább az alsó kategóriát erősítik a készülékeik. Persze vannak náluk is izmosabb készülékek, de ha így is van, nem volt túl jellemző, hogy a mobilok az élvonalbeli fejlesztéseket megkapták volna. Az utóbbi időben azobna fordulni látszik a kocka.

Alig néhány hete a cég egy lecsúsztatható előlappal rendelkező mobilt villantott meg, ami persze teljesen, mind a négy oldalon keret nélküli kijelzővel fog rendelkezni. Most újabb érdekesség érkezhet, mégpedig egy 4 kamerás mobil. Legyünk pontosak, négy kamerás, tehát elől és hátul 2-2 kamerával rendelkező telefon eddig is volt, de olyan, aminek a hátlapján találunk négy fényképezőt.

Screenshot 2018 09 30 image from Lenovo teases quadruple camera smartphone but it could be misleading us again

A piac első háromkamerás mobilja a Huawei P20 Pro volt, ennek képességeit azóta is csodáljuk. A cég már belebegtette annnak lehetőségét, hogy a következő lépés a 4 kamera lesz, és hazudnánk, ha azt mondanánk nem számítottunk erre. Arra viszont szerintünk sokan számítottak, hogy a Huawei és a Xiaomi után elsőként a Lenovo mutat lecsúszós előlappal mobilt, ahogy arra sem, hogy a Huawei után menve 4 kamerás telefon piacra dobását tervezik. Sőt, a verebek azt csiripelik, hogy ha a Lenovo nem füllent ebben a kérdésben, akkor a kérdéses telefon akár karácsony előtt megérkezhet. Kíváncsian várjuk!

Szóljon hozzá!