DOOGEE N10 - nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nehezen találok szavakat, az abszolút belépőszint áráért egy használható képességű mobilt dobott piacra a Doogee.

doogoo n10

Mielőtt belemerülnénk a specifikációba jó tudatosítani, hogy mit adnak más gyártok ezért az árért. A 80 dollár arra szokott elég lenni, hogy egy négymagos processzort, jó esetben három, de inkább 2 gigabájt memóriát, 16 GB beépített háttérárat, egy HD kijelzőt és két kamerát kapjunk. És ez a jó eset, mert sok esetben a kijelző még a HD felbontást sem éri el!

A Doogee N10 azonban valami egész más konfigurációt ad ezért az árért. Kezdjük ott, hogy a központi egység nyolcmagos processzort foglal magába, aminek maximális órajele 1,6 GHz. A memória 3 GB, míg a beépített tár 32 GB-os. A telefonon három kamera van, elől egy 16 megapixeles, míg hátul egy 16+13 megapixeles páros dolgozik. A kijelző 5,84 colos, vagyis kényelmesen használható méret, de a relatív kis képátló ellenére is FHD+ felbontású, vagyis pontosan 2280 x 1080 pixeles. A hat col alatti képátló és a nagy felbontás azt eredményezi, hogy átlag feletti, 428 ppi a pixelsűrűség, így a kijelzőre azt gondolom senkinek nem lesz panasza.

A telefonban minden szükséges szenzort megtalálunk, így az ujjlenyomatolvasó sem maradt ki. Az akkumulátor 3360 mAh kapacitású, és jó hír, hogy nem maradt ki a B20 800 MHz-es LTE sáv támogatása sem, így itthon is hasíthatunk a 4G mobilneten!

Ahogy a címben olvasható, ezért az egy szinttel feljebb is komolyan vehető hardverért egy abszolút belépő szintű telefon árát kérik el. A Xiaomi Go például alig néhány dollárral olcsóbban 4 magos processzort, 1 GB memóriát, 16 GB háttértárat és két kamerát ad, ráadásul a kijelző is csak HD. Szóval a 79,99 dolláros (23 100 Ft) ár több mint ajándék, igazi best buy vételellé teszi a Doogee új telefonját.

Figyelem, az előrendeléses akció csak április 15-ig tart, a cikk írásának pillanatában már csak 88 elérhető telefon van a polcon!

Vásárlás itt: DOOGEE N10 5.84 Inch FHD+ 3360mAh 16.0MP + 13.0MP

Szóljon hozzá!