Rendkívül kedvező árat kapott az Elephone 3D-s telefonja

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ezek a srácok az Elephone-nál nem bírnak nyugton ülni a seggükön!

elephone p11 3d

A cég rendkívül intuitív és érdekes funkciókat pakol a telefonjaiba. Talán emlékeztek rá, hogy a kínai gyártók közül ők használtak elsőként a Samsungéhoz hasonló ívelt kijelzőt. Új telefonjuknál a hangsúly a játékon és a multimédiás éményen van, emiatt maradtak a 18-9-es oldalaránynál és a "csak" hat colos képátlónál. Az igazi érdekesség nem ez, és nem is az, hogy a képernyő ismét ívelt lett, hanem az, hogy a telefon szemüveg nélküli 3D megjelenítést kapott.

elephone p11 3d pp

Meglepő lépés ez, hiszen napjainkban pont arról hallunk mindenhonnan, hogy a 3D halott, legalábbis az otthoni felhasználás területén. Ehhez képest az Elephone-nál úgy döntöttek, hogy adnak az érzésnek, és térbeli megjelenítést adnak a telefonhoz. Ez persze teljesen értelmetlen lenne, ha szemüveget kéne hozzá használni, szóval, ahogy feljebb írtuk, ez a megoldás egy szemüveg nélküli 3D képesség lesz.

elephone p11 3d 2

Amúgy az Elephone P11 hardvere sem rossz, hiszen a Helio X25 a maga 10 magjával már rednesen zúz, így alkamas lesz a készülék játékok futtatására is. A forma kicsit ódivatúnak tűnik, hiszen a keret nélküliség itt csak a két oldalra lesz jellemző, alul és felül egy vékony szegélyt találunk. Ezeken a szegélyeken elférnek a kamerák és a szenzorok, sőt, az alsó részen az előlapon az ujjlenyomat érzékelő is. Erről amúgy azt mondják, hogy az iparág leggyorsabbja lett, mindössze 0,1 milliszekundumos feloldási idővel.

A végére az ár. A Banggoodnál még nem tudjuk megvásárolni, de már kérhetünk értesítést a beérkezésról. Most úgy tűnk, hogy a P11 ára mindösszesen 209,99 dollár lesz, ami enyhén szólva is barátságos ár!

Ha szeretnél értesítést kapni a telefon beérkezéséről, esetleg érdekelnek róla további képek és részletek, akkor kattints az alábbi hivatkozásra!

Elephone P11 3D-s telefon tízmagos procival

Szóljon hozzá!