Már a küszöbön toporog az Elephone U2 popup kamerával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Elephone készülékei olcsók, innovatívak és szépek. Az U2-vel a cég az első között jelentkezett felugró kamerával.

elephone u2

A telefon specifikációja már ismert volt, de azért az utolsó pillanatra is maradt meglepetés. Az előzetesen beharangozott Helio P60 helyett az újabb Helio P70 került a készülékbe, de az ár változatlan maradt.

A telefon több érdekességgel is bír, de talán a legfontosabb, hogy teljes képernyős, notch nélküli kijelzőt kapott. Az előlapi kamera a felső peremből ugrik elő, így nem vesz el egyetlen millimétert sem a kijelzőből. Ha már a kameráknál tartunk fontos megemlíteni, hogy a készüléken összesen öt darab kamera található. A hátlapi trió egy 16MP + 5MP + 2MP-es szenzorokkal dolgozó csoport, ahol a fő kamera f/1.6-os rekesznyílással rendelkezik és Super Night móddal is fel van szerelve. Az előlepi felugró kamera egy 16+2 megapixeles páros.

A készülék két kiszerelésben érhető el, az olcsóbbik 4/64 GB-ot, a drágábbik 6/128 GB-ot kapott. A kijelző FHD+ felbontással rendelkezik, az előlap-kijelző arány 93 százalék felett van. A szebb hangokhoz adnak egy dedikált NXP Smart PA audio lapkát. Az akkumulátor 3250 mAh kapacitású, természetesen gyorstöltés funkcióval. Ahogy látható az Elephone mérnökei semmit sem bíztak a véletlenre, tényleg komoly tudással és szép külsővel vértezték fel új telefonjukat.

A két készüléknek van már ára is, de egyelőre csak értesítést kérhetünk a beérkezésről itt:

Elephone U2 telefonok