Doogee S95 Pro - moduláris okostelefon még erősebb processzorral

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A Doogee S90 a világon az első moduláris strapatelefon volt, most megérkezett az utód!

DOOGEE S95 Pro image 1

Mielőtt tovább olvasnál fusd át ismertetőnket a Doogee S90-ról: Doogee S90 - bemutatjuk a világ első moduláris strapatelefonját

A Doogee S95 Pro megtartott mindent az előd jó tulajdonságaiból, ráadásul lapátoltak hozzá még néhány olyan képességet, ami miatt megnyaljuk mind a tíz ujjunkat. A modularitás és a kiegészítők maradnak, ez mondjuk alap. a szembetűnő változások pedig a kamerákat és a központi egységet érintik. Ez utóbbi maradt MediaTek gyártmány, de a Helio P60 helyett a jóval erősebb, játékokra kihegyezett (így valóban izmos) Helio P90 került. Mielőtt bárki legyintene erre jó tudni, hogy a MediaTek új prociai nem lebecsülendők, nem véletlenül választott ilyen gyártmányt a Xiaomi a Redmi Note 8 és Redmi Note 8 Pro telefonjaihoz! A beépített grafikus gyorsító egy IMG PowerVR GM 9446, ami remek választás a játékos felhasználáshoz. Ráadás jó hír, hogy a memória mennyísége nem kevesebb, mint 8 GB, míg a háttértár 128 GB-os. Király adatok ezek!

DOOGEE S95 Pro image 3

A második nagy változás a kameramodult érinti, hiszen a meglehetősen gyengécske kamerapáros helyett egy jóval erősebb, 3 kamerát tartalmazó egységet kapunk, amivel már tényleg lehet fényképezni. A 48 megapixeles főkamera mellé beszereltek egy széleslátószögű kamerát és egy mélységszenzort is. Szóval a mai kínálatban semmi extrán kiemelkedő, de végre használható szerkezet, legalábbis papíron. A kamerákkal kapcsolatban lényeges még, hogy a fő egység, amiben egy Sony IMX586 szenzor dolgozik kap mesterséges intelligencia támogatást is!

s953 resize

Árakat és a bemutatkozás pontos időpontját még nem ismerjük, de ahogy mejelenik valamelyik webáruházban beszámolunk róla!