• PNA
  • Írva:
  • Olvasva: 11113

Rage motoros navigáció furcsa felfogatóval

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Aki motorozik az tudja, hogy mekkora segítség lehet egy jó navigáció, ha túrázni indulunk. Hogy mást ne mondjak, motorral nehéz félreállni és a térképet lapozgatni.

rdtoSPzw

Nos, a Rage elnevezésű kütyü tökéletes választás lehet, ha motorozol. A gombok kialakítása megfelelő, így akár kesztyűben is nyomkodhatod őket, a szerkezet vízálló (IPX7 megfelelőség), így esőtől sem kell féltened. Hardver tekintetében sem mondhatjuk rossznak, hiszen a 4,3 inches kijelző 480 × 272 képpontos felbontással bír, a képarány pedig 16:9-es. Sajnos a fényerőről nem kaptunk infót, pedig ez is elég lényeges szempont egy motoros navinál. A gépben a Media Tek MT3351 processzora dolgozik, mellette 128 MB RAM-ot, és 4 GB háttértárat és Bluetooth is találunk. Az operációs rendszer Windows CE 6.0.

Összességében tehát ezért a kütyüért a 140 dolláros ár nagyon jónak mondható, az egyetlen ami elgondolkoztat az a felfogató. A képeken mindenhol egy vákumos, szélvédőre rögzítő kart látok, sehol egy olyan, ami a motor kormányára lenne csavarozható. Ez elgondolkoztat...