• Tablet
  • Írva:
  • Olvasva: 5688

CHUWI HI10 PLUS – párban szép az élet!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
CHUWI HI10 PLUS – párban szép az élet! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Ha akarom Windows, ha akarom Android.

chuwi hi10plus

Igazából nincs ebben semmi eget rengető újdonság, nem is ilyenformán akarjuk ezt beállítani nektek, hanem inkább a kellemes ár/érték arányra, na meg a remekül kiegyensúlyozott „belsőségre” kívánjuk felhívni a figyelmet. A Chuwi táblagép lelke a négymagos, 1,44 GHz-es Intel Atom x5-Z8350 processzor, mely grafikus feladatokra a HD Graphics 400 vezérlőt veti be. Utóbbi szimpatikus tulajdonsága, hogy jó kapcsolatot ápol az újabb szabványokkal, így gond nélkül lejátssza az 1080p-s YouTube videókat, és a hardveres gyorsítás is elérhető a modern böngészőknél. A RAM és a háttértár mérete az elvárható szinten mozog, előbbi 4, utóbbi 64 GB-ra rúg – a tárhely TF kártyával 128 GB-ig bővíthető.

A magyar nyelvű operációs rendszereket a 10,8 colos IPS kijelzőn keresztül bámulhatjuk, az érintőképernyő Full HD felbontású. Szokatlan, hogy elől és hátul egyaránt 2 megapixeles kamera lakozik a gépben – nem ezzel lövitek életetek legjobb fotóit. Szót érdemel még a HDMI kimenet, ezzel kedvenc képeinket, videóinkat egy pillanat alatt átküldhetjük a televízióra.

Első pillantásra tehát minden a helyén van, egyedül a billentyűzet dokkolót hiányolhatjuk, ezt azonban még utólag is beszerezhetjük – a kedvező ár áldozata lett. Ha sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, akkor a lenti linken további információkra tehettek szert!

Bővebb infó és rendelés: CHUWI HI10 PLUS (fekete/szürke)

Szóljon hozzá!