• Telefon
  • Írva:
  • Olvasva: 7235

5 ok, amiért kifejezetten szeretnéd az Ioutdoor X-et!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A telefont nem olyan rég már bemutattuk, most pedig összeírjuk nektek az öt leginkább szerethető pontját a készüléknek.

 

1. Mert nagyon strapabíró

Ez elég nyilvánvaló volt, de azért érdemes róla pár szót szólni. Elsőként is adott az IP68 védettség, azaz az Ioutdoor X fél óráig gond nélkül lubickol 2,0 méteres mélységben, azonkívül 1,5 méteres magasságból történő eséssel szinte elpusztíthatatlan. Nyilván ezek után nem meglepő a por behatolása elenni védelem, szóval elmondhatjuk, hogy ez a készülék az átlagostól sokkalta jobban fogja bírni a mindennapok megpróbáltatásait, a hétköznapi baleseteket.

ioutdoor X Waterproof 1024x516

2. Mert ez a legvékonyabb strapamobil

Normál esetben a nagy ellenállóságú készülékházak ormótlanságukkal hívják fel magukra a figyelmet. Nos, az Ioutdoor X ebben is más, ugyanis az 5,7 colos kijelzőt (18:9 képarány) alig 10,4 mm vastagsággal bíró házba sikerült ültetni, azonkívül a tömeg sem lett olyan brutális: 210 gramm.

3. Mert jó képeket lőhetsz vele 

Ezen a ponton egy kicsit előreszaladtunk, lényegében bizalmat szavaztunk a technikai paraméterek alapján; a 16 megapixeles főkamera f/1,8-as apertúrával bír, a másodlagos szenzor felbontása pedig 8 megapixel – egyébként Sony gyártmányokról van szó. Utóbbi funkciója a mélységinformációk rögzítése, a bokeh hatás biztosítása és a jobb éjszakai felvételek biztosítása lesz. A szelfiőrültek számára jó hír, hogy az előlapi egység 100 fokos látószöggel, illetve 13 megapixeles felbontással áll a rendelkezésükre. Igazán extrém képeket akarsz készíteni? Semmi gond, merülj víz alá, az Ioutdoor X-el ezt is megteheted!

ioutdoor X Performance 1024x752

4. Mert gyors és nem szükséges bővíteni

A telefon lelke a MediaTek népszerű középkategóriás lapkája, a Helio P23, ami nyolc maggal és 2,0 GHz-es órajellel áll hadrendbe. A mobilban ezen kívül 6,0 GB memóriát és 128 GB háttértárat találunk, ami azért megsüvegelendő mennyiség – van micro SD támogatás is, a teljes méret így 384 GB-ra rúghat. Ekkora memóriakapacitással bizonyára szökő évente találkozunk majd újratöltődő appokkal, a RAM-optimalizációval foglalkozó programokon pedig csak jót fogunk mosolyogni. Nekünk? Minek?

ioutdoor X Porsche Design Price 1024x533

5. Mert úgy néz ki, mint a Porsche Design Huawei Mate 20 RS

Azt nem állítjuk, hogy tökéletes a hasonlóság, az mindenesetre tagadhatatlan, nem a véletlen műve amit ennél a készüléknél láthatunk. A szögletes sarkok szerintünk irtó jól festenek, a hátlap pedig önmagáért beszél! 

Szóljon hozzá!