Válassza az Oldal lehetőséget

Hivatalosan is kifehéredik az iPhone 4?

 

Hivatalosan is kifehéredik az iPhone 4?Legújabb hírek szerint végre elkészült a fehér iPhone 4.

 

 

Sok iPhone fan konstatálhatta szomorúan a múlt nyáron, hogy július közepén hiába jelentette be Steve Jobs az iPhone 4 fehér változatának megjelenését, egy hét múlva kiderült, hogy nem lesz semmi belőle. Most viszont úgy látszik, hogy végre sikerült megoldani az Apple-nél azt a problémát, ami miatt eddig nem tudták jó minőségben legyártani a fehér burkolatot az iPhone 4-es sorozathoz. Nem tudni, hogy más technológiához folyamodtak-e vagy végre megkérdeztek egy szakembert is, aki ért az üveggyártáshoz, de tény, hogy a Vodafone UK-nál feltűnt a régen várt készülék.

Persze aki fehérbe öltöztetett iPhone 4-re vágyott, az eddig hozzájuthatott egy ki ügyeskedéssel. Animoo tollából már többször olvashattunk róla, hogy ez hogyan oldható meg és milyen már-már üzletág alakult ki a „kívánós” iPhone tulajok kielégítésére.

Hivatalosan is kifehéredik az iPhone 4?

Volt már olyan hír is, hogy valamely üzletlánc napokon belül elkezdi a fehér iPhone 4-ek forgalmazását. Még az adattáblák is kikerültek a vitrinekre, aztán abból se lett semmi. Viszont az engadget.com-on megjelent mostani képek elég valóságosnak láttatják a lehetőséget, hogy a fekete készülék kinézetével elégedetlenek végre hivatalosan hozzájuthassanak a menyasszonyi ruhás kivitelhez is.

Hivatalosan is kifehéredik az iPhone 4? Hivatalosan is kifehéredik az iPhone 4?

Kérdés már csak az, hogy hozzánk mikor ér ide és hogy érdemes-e pénzt költeni még erre a sorozatra az iPhone 5 megjelenése előtt.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2