• HOC TV
  • Írva:
  • Olvasva: 10084

Egyszer volt egy HOC TV

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Egyszer régen, az elsők között kezdtünk el netes TV adásokat gyártani. Szemben a ma megszokott trenddel ezek élő adások voltak, talán lesz olyan aki emlékszik rá, hogy egy alkalommal egész napos adásunk is volt, az akkor még működő Qwerty Computer üzletéből. Nos, felmerült az ötlet, hogy legyen folytatás, így gyorsan elkészült egy intro is.

Az szinte biztosra vehető, hogy élő adás nem lesz. Erre nincs se hely, se idő, a kedvről már nem is szólva. De, a felvett műsornak talán nem lehet akadálya, már csak egy kis akarás meg energia, és nem utolsó sorban idő kell hozzá, mert így főállás mellett ez sem egyszerű. Szóval, a lényeg, egyelőre csak egy új intro, aztán a folytatást majd meglátjuk!

Ha valaki szeretne nosztalgiázni kicsit, akkor itt láthat régi adásokat: HOC TV Channel (Youtube)

Hozzászólások  

0
Már elkezdtem az elsőt összerakni. Igazából a legtöbb időt az viszi el, hogy sosem csináltam ilyet és tanulnom kell mindent, több fajta szoftvert pl. De, ha a rutin meg lesz, akkor nem lesz ez talán annyira vészes. Amúgy jó téged is itt látni. :)
Idézet
0
Régi, szép idők. :)
Az intró nem rossz, viszont kérdés, hogy lesz-e energia/kedv a vágásra, szerkesztésre (mert hiszen nem élő adásnál erre mindenképp szükség lesz a felvételek mellett is).
Idézet
Szóljon hozzá!