Oldal kiválasztása

Honnan szerezheted be a legjobb háttérképeket a telefonodra? Megmutatjuk!

Honnan szerezheted be a legjobb háttérképeket a telefonodra? Megmutatjuk!

Ma már nem kell mintás hátlapot venned a telefonodra, hogy igazodjon a személyiségedhez!

google wallpapers seascapes 1

Sok évvel ezelőtt hatalmas újításnak számított, amikor a Nokiánál kitalálták, hogy különböző színű elő és hátlapokkal tehetjük személyesebbé telefonunkat. Akkoriban, a monokróm kijelzők világában még nem állt rendelkezésre más eszköz. Manapság azonban, ahogy az asztali gépünk vagy notebookunk operációs rendszerét, úgy a telefonunkat is személyre szabhatjuk. Vannak olyan felhasználók, akiket a telefonuk gyártója ezer és egy különböző témával kényeztet el, de még nekik is érdekes lehet a háttérképektárháza, amit most mutatunk nektek.

Szóval a kérdés, hol keressünk gyorsan, egyszerűen és ingyenesen háttérképet androidos telefonunkra! Ebben fogunk most segíteni nektek! 

 

 

Google Wallpapers

google wallpapers phone.0 1068x612

A Google háttérkép gyűjteménye az első ingyenes alkalmazás, amit figyelmetekbe ajánlunk. A programot a Play Store-ból tölthetjük le, segytségével pedig akár naponta választhatunk új tapétát az androidos asztalunkra. Rengeteg témából választhatunk, a természet szépségeitől az űr varázsán keresztül a különböző építészeti csodákig vagy akár elképesztően érdekes és szép mintákig mindent megtalálhatunk, amit csak szeretnénk.

Muzei

Muzei Live Wallpaper

A Muzei is egy Play Store-ból letölthető alkalmazás, amivel akár néhány percenként is cserélhetjük telefonunk háttérképeit. A program érdekessége, hogy akár saját képforrásokat is használhatunk, vagy behúzhatjuk a telefonon tárolt fotóinkat is.

Muzei letöltése (ingyenes)

DeviantArt

android wallpaper pack 10 by zpecter d3kurm1

A DeviantArt az egyik legnagyobb online művészeti közösség az interneten, és mint ilyen, egy igazán hihetetlen hely. Akit kicsit is érdekel a számítógées grafika bármilyen formája, az biztos találkozott már az oldal nevével. Azt azonban biztos kevesebben tudják, hogy az oldal egy androidos applikációt is működtet, amin keresztül megszámlálhatalan és rendkívül szép képet érhetünk el, és használhatunk telefonunk háttérképének. Ezek igazi művészi alkotások, amikkel telefonod biztosan tükrözni fogja a személyiségedet.

Letöltés DeviantArt (ingyenes)

InterfaceLIFT

interfacelift

Az InterfaceLIFT az eddigiektől eltérően nem applikáció, hanem egy weboldal. Ez azt jelenti, hogy itt nem csak a telefonodhoz, hanem az asztali vagy hordozható számítógépedhez is találsz háttereket. Érdekesség, hogy azok is találnak megfelelő képet, akik több monitoron dolgoznak, így akár három monitoros rendszernél használhatunk 4096 x 1024 képpont felbontású képeket is. A Windowsos pécék, androidos telefon mellett Apple eszközökhöz is találunk hátteret.

Ha van 300 forintod, akkor az InterfaceLift alkalmazását is letöltheted innen: InterfaceLift Android app

Te jössz!

Aki a fenti lehetőségből sem tud megfelelő háttérképet találni az magára vessen, mi mindent megtettünk, hogy egyedivé és személyiségedhez illővé tehesd telefonodat. Ha a felsorolt lehetőségeken kívül tudsz más vagy akár jobb megoldást oszd meg velünk a hozzászólások között!

A cikk Az Android Central írása alapján készült.

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink