Válassza az Oldal lehetőséget

Hordozható mozi a fejünkre

A Sony új személyi 3D lejátszója utazás közben is mozit varázsolhat a néző elé. Előre szólunk, a hölgy nem a termék tartozéka!

sony72
A valósághű élményt a 20 méteres távolságban lévő, 19 méter széles filmvászonnak megfelelő virtuális képernyő garantálja (mindez két OLED-panel segítségével, melyek 1280 × 720 pixeles felbontással bírnak), így elvileg minden képkocka olyanná válik, mintha a néző a moziban vagy egyenesen a jelenet helyszínén ülne. A kényelmes viseletet az állítható fejpánt és a homloktámasz garantálja, a zavartalan kikapcsolódást pedig a képernyőlencsék személyre szabható beállításai teszik lehetővé.
 hmz-t3 basic-f_wirelessA roppant hangzatos WirelessHD technológiának köszönhetően a HMZ-T3W készüléken a tömörítetlen HD videók elhanyagolható késleltetéssel és kristálytiszta digitális hangzással nézhetők. A hallószerveinket a 7.1 csatornás virtuális hangzás kényezteti, emellett a beépített 16 mm-es állítható fejhallgató mellett más fej- vagy fülhallgatók is csatlakoztathatók a lejátszóhoz.

sony HMZ-T3W_2

A Sony HMZ-T3W Európa-szerte novembertől lesz elérhető.

Hordozható mozi a fejünkre 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2