Válassza az Oldal lehetőséget

HUAWEI FreeBuds 3i – a hazai ár kétharmadáért

HUAWEI FreeBuds 3i – a hazai ár kétharmadáért

Kicsi, elegáns, márkás fülhallgató kifizethető pénzért.

HUAWEI FreeBuds 3i – a hazai ár kétharmadáért

Néha egészen elképesztő, hogy milyen árkülönbségek vannak a haza piacon. Persze, mondhatjuk, hogy más és más árréssel dolgoznak a boltok, de azért amikor egy fülhallgató esetén 18 ezer a legalacsonyabb és 43 ezer a legmagasabb ár, azért óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a fenébe képes ezt valaki ennyire olcsón adni. Ez még úgy is kérdés, hogy a 43 ezer egy kiugróan magas ár, mert az átlag inkább a 25 ezres kategória. Azt nehezen hiszem, hogy a 18 ezres áron nincs 2-3 ezer forint nyereség, de azt szinte biztosra mondhatom, hogy a 25 ezresen nem keres az eladó 9-10 ezer forintot.

HUAWEI FreeBuds 3i - a hazai ár kétharmadáért 2

Ma, mindegy, lépjünk túl ezen a témán, hiszen arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a Gshopper áruházban Eu raktárból most jó áron megvehetjük a Huawei fülesét, global verzióban természetesen. A papírforma szerint kb. azt hozza, mint a konkurencia. 10 milliméteres memrán, 3-3 mikrofon oldalanként, erős aktív zajcsökkentés (32 decibell), érintésérzékeny vezérlés.

HUAWEI FreeBuds 3i - a hazai ár kétharmadáért 3

Persze várható, hogy a Huawei a minőség terén sem adja alább, mint pl. a Xiaomi. Hiszen hiába az ismert név, ha abba kakát csomagolunk ez így is, úgy is kaka marad.

HUAWEI FreeBuds 3i - a hazai ár kétharmadáért 4

Amit még nem írtam le, hogy a fülesekbe oldalanként 37 mAh kapacitású akkumulátort kapunk, amik egy töltéssel 3,5 óra zenehallgatást és 2,5 óra telefonos beszélgetést tesznek lehetővé. Természetesen a dokkolódobozban is van akkumulátor, ennek kapacitása 410 mAh. Ezt is beleszámolva a zenehallgatás időtartama 14,5- a beszélgetésé pedig 10,5 órára nő.

HUAWEI FreeBuds 3i - a hazai ár kétharmadáért 5

Ha úgy gondolod, hogy ez a füles neked megfelelne, akkor a A06708B35149 kuponkóddal 12 600 forintért megveheted EU raktárból, ingyenes szállítással innen:

HUAWEI FreeBuds 3i fülhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.