Válassza az Oldal lehetőséget

Huawei Honor 9 – kiszivárgott specifikációk

Huawei Honor 9 – kiszivárgott specifikációk

A Huawei Honor 9 a cég új telefonja lesz, erről szivárogtak ki most adatok a hivatalos bemutató előtt. Eszerint a Honor 9-et a Huawei Kirin 960 processzora hajtja majd végre, ugyanúgy, mint a P10-et.

huawei honor 9 specs leak

 

 A Huawei bejelentette a Honor 9-et, a várható érkezés július 12. lesz. Egy promóciós poszter alapján már biztos, hogy a készülék kettős hátlapi kamerát kap. A most kiszivárgott adatok a Weibo kínai social media site-on jeolentek meg, és újabb részleteket tárnak fel a telefon hardveréről. A fő attrakció tehát a kettős kamera, melyek felbontása 12 MP és 20 MP lesz, hasonlóan a nemrégiben bejelentett Nova 2-höz és a P10-hez. Az előlapi kamera állítólag 8 MP-es lesz. A Honor 9 a Huawei Kirin 960 processzorát fogja használni, ugyanúgy, mint a P10, a beépített memória 6 GB lesz. Vannak olyan pletykák is, hogy egy 4 GB-os verzió érkezhet majd. A telefonon az Android 7.0 fog futni. Az akkumulátor a pletykák szerint 3100 mAh-ás lesz. A kiszivárgott információk között találunk az árra vonatkozót is, eszerint 360 dolláros árcédulát fogunk a készülék mellett találni, ami kicsit alacsonynak tűnik, de pár nap múlva már erről is kaphatunk biztos információkat.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2