Oldal kiválasztása

HXSJ X50 2.4GHz Wireless Optical Gaming Mouse

HXSJ X50 2.4GHz Wireless Optical Gaming Mouse

Nem , nem gondoltam egy kicsit sem komolyan, hogy ez az egér megfelel játékra, ha komoly gamer vagy. Na, de egész más a helyzet, ha csak szimplán hobbiból játszol néha otthon. Arra már tökéletes, főleg, hogy mindössze 1200 forintot kérnek érte!

HXSJ X50 2.4GHz Wireless Optical Gaming Mouse 1

 

Egy vezeték nélküli játékosoknak szánt egér, ha komoly teljesítménnyel bír, akkor ennek az árnak nagyjából az ötvenszeresébe kerül. Kevesen vagyunk, akiknek megér 50 darab HXSJ X50-et egy darab komolyan vehető rágcsáló. Főleg azért, mert a HXSJ X50 2.4GHz Wireless Optical Gaming Mouse is elég jó darab. A gyártó 10 millió leütésig garantálja a gombok működését, az optika felbontása négy lépésben 1000-től 2400 DI felbontásig állítható, van rajta hat darab gomb, a frmája alapján pedig egész kényelmesnek tűnik.

HXSJ X50 2.4GHz Wireless Optical Gaming Mouse 2

Szóval a lényeg, ha szeretnél egy kényelmes egeret, vagy a gyerek már hetek óta nyúz, hogy neki kell egy gamer egér, akkor megtaláltad a megoldást! Kattints ide és ingyenes szállítás mellett rendeld meg ezt az egeret: HXSJ X50 2.4GHz Wireless Optical Gaming Mouse

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink