Válassza az Oldal lehetőséget

Idén először szépségversenyt rendeznek a WCG keretein belül

A WCG 2007 selejtezők mellett a hazai cybervilág leányzói is versenyre kelnek egymással.

Az évről évre megrendezésre kerülő World Cyber Games rendezvénysorozat keretein belül, idén egy újdonsággal készült az esemény főszervezője, az IDG Hungary és a Samsung. Június 18-tól elindul a World Cyber Girls szépségverseny, amelyre bárki jelentkezhet a www.worldcybergirls.com weboldalon.

A versenyre minden tizennyolcadik életévét betöltött hölgy jelentkezhet és feltöltheti az oldalra a legszebbnek ítélt fotóit. Az online leadott szavazatok alapján döntőbe jutott versenyzők meghívást kapnak a szeptember 2-án megrendezésre kerülő WCG döntőre a Jövő Házában. Itt, a döntőre meghívott sztár zsűri szavazatai alapján kerül ki a verseny győztese, aki elnyeri a Miss World Cyber Girls címet.

A World Cyber Girls 2007 célja, hogy megkeressük és bemutassuk a hazai cybervilág legszebb leányzóit, akikkel a kibertérben futhatunk össze: fórumokon, chatszobákban, de leginkább a netes játékokban.

Az idei World Cyber Games-ről

Idén először, a játékosok kérésének eleget téve, a résztvevők nem csak interneten, de élőben is összemérhetik tudásukat a selejtezők során. Az online bajnokságok június végétől a hu.worldcybergames.com oldalon zajlanak majd, míg az élő selejtezők Budapesten a Mammutban lévő T-Online Pro Gamers Cyber Caféban kerülnek megrendezésre. A játékosok négy játékból indulhatnak el a selejtezőkön: Command & Conquer 3 (PC), WarCraft 3: The Frozen Throne (PC), FIFA07 (PC), Projet Gothem Racing 3 (X-Box 360).

A selejtezőkön sikeresen megmérkőzött legjobb csapatok szeptember 2-án a Jövő Házában, a hazai döntő nyertes csapatai pedig október 4-én Seattle-ben szállhatnak harcba a fődíjért.
A World Cyber Games a Samsung Electronics támogatásával 2000 óta ad lehetőséget a multiplayer játékok világában jártas gamerek számára, hogy összemérjék gyorsaságukat, stratégiai, és helyzetfelismerő képességüket.

Az évente megrendezett World Cyber Games-nek köszönhetően a játékosok hazáját külföldön is megismerik, így a hazai versenyzők is elismerést szerezhetnek Magyarországnak, főleg a távol-keleti országokban. Az IDG Hungary és a Samsung célja, hogy egy olyan közösség alakuljon ki a multiplayer játékosok körében, amelynek keretein belül egy új, „egészségesebb” cyber-nemzedék képviselteti magát.

A selejtezők időpontjai:

06.23 – FIFA 07 1v1, StarCraft: Brood War 1v1
07.07 – WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07.14 – StarCraft: Brood War 1v1 , FIFA 07 1v1
07.21 – Project Gotham Racing 3 , WarCraft 3: The Frozen Throne 1v1
07.28 – Project Gotham Racing 3

 

Idén először szépségversenyt rendeznek a WCG keretein belül
Idén csak fun kategória

Akinek nincs jobb programja most hétvégére és istencsászárnak érzi magát a FIFA 07 és StarCraft: Brood War játékokban, az szombat reggel 10-ig még nevezhet!

Idén először szépségversenyt rendeznek a WCG keretein belül 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2