Válassza az Oldal lehetőséget

Így lesz kényelmesebb a laptopozás!

Így lesz kényelmesebb a laptopozás!

Találtunk az ORICO kínálatában egy remekbe szabott notebook állványt.

orico n1

 

ORICO NSN-C1 Notebook Lift Table Multi-function – 18,81 dollár

Mindig öröm a gyártó termékei között nézelődni, tudniillik itt valóban minőségi kínálattal szembesülhetünk, arról nem is beszélve, hogy szinte minden esetben részletes leírást találunk a hivatalos oldalon. Nincs ez másként most sem, így pl. pillanatokon belül fény derült arra, hogy az NSN-C1 névre hallgató laptop állvány 7 fokozatban állítható, azonkívül mind az alja, mind pedig a teteje csúszásmentes „tappancsokkal” bír, melyek értelemszerűen a stabilitást segítik. A texturált fedőbevonat nem gyűjti az ujjlenyomatokat, ez is a leírásból derült ki.

NSN C1 1NSN C1 2
NSN C1 4NSN C1 5

A részletgazdag prezentációkból továbbá kitűnik az is, hogy a felső elem közepe nyitott, így segítve a hatékonyabb hűtést – ez nyilván a nyári hónapokban lehet érdekes, nem épp november végén. Az állvány felénk közelebb eső részét sem a sors alakította így, hanem a gondos tervezői kezek, erre is mutatunk pár képet!

NSN C1 9NSN C1 8

Lám, mennyivel meggyőzőbb úgy bemutatni egy terméket, hogy a gyártó nem spórolja meg az aprómunkát! Szerintem nektek is sokkal egyszerűbb dolgotok van, nem kell órákig nyomozgatni a részleteket.

Főbb specifikációk

  • Anyaga: ABS
  • Színek: fehér, fekete, szürke
  • Méretek: 278×278×21 mm
  • Egyéb: texturált fedőbevonat, 7 fokozatban állítható dőlésszög

Amúgy tényleg le a kalappal az ORICO előtt, a Flash-alapú interaktív galéria egyszerűen csúcs! Azt hitted, hogy ez sztori vége? Nem, az i-re a pontot a gyári csomagolásban található köszönőkártya teszi fel.

Ti mit gondoltok erről a gyártói magatartásról? Szerintünk minden igényt kielégítő, példás hozzáállásról van szó.

Így lesz kényelmesebb a laptopozás! 1