Válassza az Oldal lehetőséget

Ilyen a morzsaporszívó a Xiaomi szerint

Ilyen a morzsaporszívó a Xiaomi szerint
88 / 100

Hol vannak már a régi, alkart növesztő batárok?

A Xiaominál a múltté már a régi dizájn, ők jelenleg ott tartanak, hogy a régi morzsaporszívóknál kisebb állóporszívókat raknak össze. Na, de akkor mekkora náluk egy morzsaporszívó? Kicsi!

A Xiaomi mérnökei szerint a múltté már a régi dizájn, ők jelenleg ott tartanak, hogy a régi morzsaporszívóknál kisebb állóporszívókat raknak össze. Na, de akkor mekkora náluk egy morzsaporszívó? Kicsi!

Xiaomi Mijia Handheld Portable Handy Car Home Vacuum Cleaner

Az egyre csökkenő méretnek van hátránya is, ez pedig az akkumulátoros üzemidő fogyása. Persze ez sem igazi probléma, hiszen egy morzsaporszívót nem órákig használunk, maximum néhány percig, amíg a konyhából, ebédlőből vagy az autó üléséről felszívjuk a morzsákat.

Xiaomi Mijia Handheld Portable Handy Car Home Vacuum Cleaner Multi-function suction head, get the cleaning trouble

A Xiaomi megoldása egészen apró, a 26,70 x 5,50 x 5,50 centiméteres ház és a félkilós tömeg igazán nem mondható soknak. A forma is olyan, hogy a könnyű használatot segítse, az 5 és fél centi átmérőjű csövet kényelmesen tarthatjuk a kezünkben. A kis méret ellenére egész tisztességes erőt pakoltak a szerkezetbe.

Xiaomi Mijia Handheld Portable Handy Car Home Vacuum Cleaner Brushless motor with strong power, double air ducts for efficient cleaning

A gyári adatok eszerint a 10,8 voltos akkumulátor egy 130 wattos kefe nélküli villanymotort hajt meg, ami 13 000 Pascal szívőerőt gerjeszt a rászelet lapát segítségével. Porzsák az nincs, van helyette egy acél szűrő, ami nem engedi, hogy a piszok a motorhoz jusson. A zsáknélküliség jó, mert nem fogja vissza a szívóerőt, és mert a felszívott kosz eltávolítása, a portartály ürítése is csak egy pillanat.

Xiaomi Mijia Handheld Portable Handy Car Home Vacuum Cleaner details

Ahogy feljebb írtam, az akkumulátoros üzemidő valamelyest csökkent a kis méret miatt, de így sem kényelmetlenül rövid. Kisebb fordulatszámon 30-, maximális szívóerő mellett pedig 9 percet kapunk. Ez azért nem mondható kényelmetlenül kevésnek.

Ha szeretnél magadnak egy ilyet, akkor a GB-APXMHP kuponkóddal, most szállítással együtt 17 714 forintért teheted kosárba itt:

Xiaomi Mijia morzsaporszívó

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

Ilyen a morzsaporszívó a Xiaomi szerint 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2