Válassza az Oldal lehetőséget

Ime az 5 legjobb 100 dolláros okostelefon

Ebben az összefoglalóban az augusztusban kapható olcsó készülékek közül válogattuk össze az 5 legnépszerűbb darabot. Közös tulajdonságuk, mindegyikük 100 dollár közeli áron vehető meg!

redmi_4a.jpg

 

1. Xiaomi Redmi 4A

Kezdjük az itthon legnépszerűbb feltörekvő márkával, a Xiaomival. A belépő készülékek közül ez a telefon igazi minőséget képvisel, bár, már érezhetően drágább, mint a hasonló kiépítésű konkurens megoldások. Viszont, az ár ebben az esetben már garantált minőséget jelent, ami sokaknak többet számít, mint néhány dollárnyi spórolás. Ráadásul nem sok esély van rá, hogy 100 dollár alatt másképp Xiaomi telefonod legyen.

A telefon egy Qualcomm Snapdragon 425 procit, 2 GB RAM-ot és 32 GB belső tárolót kapott. A Redmi 4A 5 hüvelykes HD kijelzővel, 13MP hátsó kamerával, 5MP-os selfie lövővel és 3120 mAh-ás kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Az eszköz egyetlen hátránya az ujjlenyomat olvasó hiánya.

Itt találsz bővebb információt: Xiaomi Redmi 4A

leagoo_m5.jpg

2. LEAGOO M5

A LEAGOO M5 egy igazán kedvező árú eszköz, amelynek előlapján szépen ívelt kijelző található. Miközben a keret nem annyira vékony, mint a drága telefonokon, még mindig nagyon jónak számít a 70 dolláros kategóriában. Az M5 jó választás azok számára, akik kisebb méretű telefonokat preferálnak, mint a manapság elterjedt 5,5 colos képátlóval rendelkező mobilok.

A LEAGOO M5 lelke a MediaTek MT6580 SoC, a RAM 2 GB, a belső tároló pedig  16 GB-os (microSD kártyával bővíthető). Van egy 5 MP-es kamera F / 2.0 nyílással hátul és egy 2 MP-es elöl. Az okostelefon egy 2300 mAh-os akkumulátort használ, ami nem túl combos, de mivel a készülék sem az valószínűleg elegendő lesz a napi használatra.

Itt találsz bővebb információt: LEAGOO M5

gretelgt6000.jpg

3. Gretel GT6000

A Gretel GT6000 az akkumulátor bajnok telefonunk ebben a hónapban, mivel hatalmas 6000 mAh-ás akkumulátort tartalmaz. A készülék 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, MediaTek MT6737-el, 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárolóval rendelkezik.

A GT6000 egy divatos, kettős kamera megoldással rendelkezik hátul, amely egy 13 MP-es fő- és egy 1,3 MP-es kisegítő kamerából áll. Az eltérő két kamerával képessé válik a telefon a mélységélesség állítására, pontosabban ennek szoftveres emulálására. Az elülső oldalon egy 5 MP-es selfie kamerát találunk.

Az okostelefon kapott ujjlenyomatolvasót és támogat számos 4G LTE kapcsolatot, beleértve a B20-as sávot is.

Itt találsz bővebb információt: Gretel GT6000

redmi4x.jpg

4. Xiaomi Redmi 4X

A Redmi 4X ára sokat esett az utóbbi hónapokban, de egy picit még így is kilóg a 100 dollárból. Ennek ellenére nem tudtuk kihagyni ezt a csodálatos szerkezetet ebből a listából. Az okostelefon 5 hüvelykes HD kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 435 processzorral, 2 GB RAM-mal és 16 GB belső tárolóval rendelkezik.

A Redmi 4X-en megtalálható egy 13MP hátsó kamera f/2.0 nyílással és egy előlapi 5MP-os selfie készítő. Van egy ujjlenyomatolvasó a készülék hátulján, a burkolat alatt pedig egy nagy, 4100 mAh-ás akkumulátor, amely nagyon jó párost alkot az igazán hatékony processzorral. Jelenlegi ára 119 dollár.

Itt találsz bővebb információt: Xiaomi Redmi 4X

leagoo_kiicaa_mix_4.jpg

5. LEAGOO KIICAA MIX

Végül, de nem utolsó sorban itt van a LEAGOO KIICAA MIX. Egy picit ez is kilóg a 100 dolláros keretből, de kénytelenek voltunk betenni a listába, mert a mostani bevezető akcióban 109 dollárért megvásárolható telefon más tekintetben is erősen kilóg a mezőnyből. A hardver ugyanis jóval erősebb, mint amit ebben az árkategóriában megszokhattunk.

Igaz, ez nem egy Xiaomi, de ebben legalább nyolcmagos a processzor, 3 GB a memória és 32 GB a belső tároló. A kijelzője nagy, 5,5 inches, a felbontása is nagy, FullHD, vagyis 1920 x 1080 pixeles. A mobilban három kamerát találunk. Az előlapi szelfi kamera 13 megapixeles, a hátlapon pedig egy 13- és egy 2 megapixeles kamerából álló párost találunk.

Szóval a hardver tekintetében ez a hónap ajánlata, ezen az áron csak szeptember 4-ig vehetitek meg. Jó lesz igyekezni!

Itt találsz bővebb információt: LEAGOO KIICAA MIX

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2