Oldal kiválasztása

Intelligens gyűrűn dolgozhat az Apple

Intelligens gyűrűn dolgozhat az Apple

Láttunk már hasonlót, de ha az Apple készíti biztos menő lesz!

Apple ring 3

A cég az Amerikai Szabadalmi Hivatalhoz benyújtott anyaga alapján úgy tűnik, hogy egy, a telefonokat, tableteket és a Siri asszisztens vezérlő gyűrűn dolgoznak. A hírek szerint a gyűrűben processzor, mikrofon és vezeték nélküli kapcsolathoz használható, – valószínűleg Bluetooth- modul is lesz.

Apple ring 4

Az Amazon Echo Loop gyűrűjével szemben az Apple megoldása nem csak hangvezérlésre lesz használható, a gyűrű kap egy érintésérzékeny felületet is. Az Apple azt mondja, hogy a gyűrű remek eszköz lesz olyan helyzetekben, amikor a telefon vagy a tablet ujjunkkal való irányítása körülményes, vagy veszélyes lehet, például autóvezetés közben. Emellett alkalmas lesz arra is, hogy telefonunkat diszkréten használjuk, például egy megbeszélésen, étteremben, vagy hasonló helyzetekben.

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink