Válassza az Oldal lehetőséget

IP kamerák — milyet, honnan, hova?

 

Oldalunkon már jó néhány esetben foglalkoztunk IP kamerákkal, ám eddig minden esetben magukat az eszközöket vizsgáltuk képminőség, szerelhetőség és egyéb szempontok alapján. Úgy gondoltuk, hogy megérett az idő arra, hogy foglalkozzunk kicsit a gyakorlati használattal, vagyis elmeséljük azt, hogy mi miként építenénk ki egy megfigyelő rendszert.

IP kamerák -- milyet, honnan, hova? 1

Ám, mielőtt ez bekövetkezne, mesélünk egy kicsit az IP kamerákról úgy általában, eláruljuk miért jobbak, mint a régi idők analóg megoldásai, és azt is, hogy a kamerák milyen fajtáival találkozhatunk a boltok polcain, és hogy ezeket a fajtákat milyen feladatokra érdemes megvásárolni.

A lényeg tehát az, hogy ismét itt van egy nagy doboz GKB kamera, ám nem csak ezek, hanem a hálózat összeszereléséhez szükséges egyéb kütyük is rejteznek a nagy doboz mélyén, így nem lehet akadálya annak, hogy kialakítsunk egy otthoni megfigyelőrendszert!

Vágjunk hát bele, lássuk miért és mire jó egy IP kamera!

 

IP kamerák -- milyet, honnan, hova? 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2