Válassza az Oldal lehetőséget

Ismét betörne a nappaliba az NVIDIA

Ismét betörne a nappaliba az NVIDIA

A 2018-as CES sem szenved hiányt látványosságokban, merész elképzelésekben.

bfgd big format gaming displays key visual article

Az NVIDIA itt jelentette be az úgynevezett BFGD (Big Format Gaming Display, azaz nagy formátumú játékos kijelző) technológiát. A zöldek ambiciózus várakozásai szerint ez új élményt visz a nappalikba, a szabvány alapján a 4K felbontású megjelenítők bámulatos, 120 hertzes képfrissítést kínálnak. Az embertelen pixelhalmaz ilyen tempós kirajzolása óríási terhelést jelent a GPU-nak, a G-Sync jól jöhet majd akkor, ha a képfrissítés sebessége tág határok között ingadozik. 

A panel maximális fénysűrűsége 1000 nit.

Az NVIDIA és az AU Optronics szoros együttműködéséből született BFGD TV tudása nyilvánvalóan nem merül ki az előbbiekben: GameStream és integrált Shield, vagyis PC-s játékok streamingelése és (többek között) közvetlen hozzáférés a Netflix, az Amazon és a YouTube tartalmaihoz.  A megjelenítőknél a digitális mozivetítőknél alkalmazott DCI-P3 színtér reprodukálása is követelmény.

Az első hullámban az ASUS ROG SWIFT PG65 BFGD, a HP Omen X 65 BFGD és az Acer Predator BFGD fog megjelenni – jól gondoljuk, a képátló mérete 65 hüvelyk, azaz 165 cm. A termékek még ebben az évben piacra kerülnek, a várható árat is tudjuk már; őrülten drága!

Forrás: NVIDIA

Ismét betörne a nappaliba az NVIDIA 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2