Válassza az Oldal lehetőséget

Itt a Fujitsu vörös könyve!

A Fujitsu ma mutatta be a hazai sajtó képviselőinek 2012-es LIFEBOOK noteszgép-portfolióját.
A már eddig is kiterjedt LIFEBOOK család új tagjai teljes egészében lefedik a hordozható gépek piaciát, így a Fujitsu az ultrahordozható 12,1”-es noteszgéptől az asztali gép kiváltására alkalmas 17,3”-es modellekig sok kiépítésben kínálnak hordozható gépeket. Az idei nyár újdonságai a belépő szintű LIFEBOOK N532, AH552/SL és UH552, a sokoldalú LIFEBOOK UH572 és S792 és a felső kategóriás LIFEBOOK U772 Ultrabook.
Az új U772 Ultrabookból elegáns megjelenése, rendkívül vékony háza, és mindössze 1,4 kilogrammos tömege ellenére komoly erőmű építhető. A processzorból akár 3,2 GHz-es Intel Core i7-3667U is kerülhet bele, mellé tehetünk 8 GB memóriát, háttértárnak választhatunk 256 GB-os SSD meghajtót, a vezeték nélküli kapcsolathoz pedig, a megszokott Wi-Fi mellé akár 4G/LTE hálózatokat támogató modul is beépíthető. Természetesen nem csak ebben a kiépítésben lehet majd a géppel találkozni, a spórolás jegyében gyengébb központi egységgel vagy hagyományos merevlemezzel is szerelhető.
A Fujitsu új gépei a mai naptól rendelhetők, pontos árakkal még nem szolgálhatunk, ugyan akkor, a konkurens gyártók hasonló gépeinek árképzéséből úgy következtetjük, hogy a LIFEBOOK U772 Ultrabook ára kiépítéstől függően 250-320 ezer forint között lehet majd.

Itt a Fujitsu vörös könyve! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2