Válassza az Oldal lehetőséget

Itt a GALAXY GEFORCE GT630 2 GB-os kivitelben

Kicsit kicsi, kicsit savanyú, de lagalább van. Nagyjából így összegezhetnénk az NVIDIA GeForce 600-as sorozatát, amiben most a Galaxy indított versenyzőt.

DSC06624

Tudjuk, hogy az új kártyák még ráncfelvarrásnak sem nagyon nevezhetők, de mit tegyünk, ha az új néven jobban fogynak, akkor a gyártók megteszik a vásárlók kedvéért, hogy új nevet adnak a régebbi gyerekeknek is.

DSC06625

A kártya mindössze 111 × 145 milliméteres nyákra került, de ahogy a képeken látható ennél nagyobbra nincs is szükség. A képeken az 1 GB memóriával szerelt verzió látható, de azt gondolom, hogy ez szinte a lényeget tekintve nem fog zavarni senkit. Ahogy látható a kártya nem igényel külső tápot, a fogyasztása 70 watt alatt marad. A hűtés aktív, egy alumínium bordából és hat centméteres ventilátorból áll. Ez a venti méret nem sok jót ígér a tartósság szempontjából, de ne legyen igazam.

DSC06638

A felsorolás helyett lássunk egy táblázatot a főbb jellemzőkről:

 

Cuda magok96
Grafikus mag órajel810 MHz
Shader órajel1620 MHz
Memória órajel (effektív)1334 MHz
Memória mennyisége2 GB
Memóriabusz128 bit
Memória adatátvitel25,6 GB/s
CsatlakozókDVI, VGA, HDMI
Alaplapi buszPci-Express 2.0

 

 

.

Itt a GALAXY GEFORCE GT630 2 GB-os kivitelben 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2