Válassza az Oldal lehetőséget

Itt a GALAXY S4 Active – ezt akár le is hányhatod!

Itt a nyár, dübörög a fesztiválszezon, így megmutatjuk, hogy miért is kell nekünk az új Samsung GALAXY!

191453 GT-I9295

A Samsung Electronics bemutatta a GALAXY S4 Active-ot, amelyet azon felhasználók számára terveztek, akik környezetük aktív felfedezése (értsd: részegen a tócsában) közben is szeretnének kapcsolatban maradni a világgal.

191443 GT-I9295

 

„A GALAXY S4 Active a GALAXY sorozat legújabb tagja, amelyet kifejezetten azon aktív felhasználók számára terveztünk, akik imádják a természetet (értsd: az alkoholos italokat)” – mondta JK Shin, a Samsung Electronics IT és mobilkommunikációs divíziójának igazgatója és elnöke.

191473 GT-I9295

Az ilyen dinamikus életstílus igényeihez igazodva a GALAXY S4 Active-ot úgy alakították ki, hogy a felhasználók a természet felfedezése és az ott gyűjtött tapasztalatszerzés közben is kapcsolatban maradhassanak ismerőseikkel (értsd: segítséget tudjanak kérni).

191483 GT-I9295

A GALAXY S4 Active minősített por- és vízállóságának (IP67*) köszönhetően többé nem kell otthon hagyni a készüléket, ha hosszabb időt töltünk a strandon (értsd: ruhástól estél a vízbe), vagy porosabb környezetbe megyünk kirándulni (értsd: amíg aludtál, a haverok elástak a starndon). A tökéletesen szigetelt kialakítás távol tartja a port, és véd a víz okozta károsodástól 1 méteres vízmélységig, akár 30 perces időtartamra is (értsd: elfelejtettek kiásni). A GALAXY S4 Active vízálló fejhallgató csatlakozása révén kalandokkal teli helyzetekben is ugyanúgy használhatjuk a fejhallgatónkat (értsd: vigyázva, nehogy a nyakunkra tekeredjen a zsinór), mint ahogy azt normál körülmények között tennénk. Miközben a vadvízi túra minden pillanatát rögzítjük (értsd: forog veled az ágy), vagy nagyszerű víz alatti képeket készítünk az úszómedencében, a készülék egyedi konstrukciója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy olyan lenyűgöző pillanatokat is megörökítsen (értsd: éneklés a víz alatt), amelyre korábban nem volt lehetőség hagyományos okostelefon használatával.

GT-I9295 005_Right-Perspective_Blue_s

(* Az IP kód a szilárd idegen tárgyak behatolása és a víz károsító hatása ellen nyújtott védelem nemzetközi jelzése. Az IP68 jelenti a legmagasabb szintű biztonságot)

A fentiekből érzékelhető, hogy a GALAXY Active tényleg az aktív életet kedvelők telefonja! 

Itt a GALAXY S4 Active - ezt akár le is hányhatod! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2