Válassza az Oldal lehetőséget

Itt a Gigabyte Pure Rock termékcsaládja

A gyártó a külső merevlemezek piacán is szerencsét próbál. Az új termékek a könnyű hordozhatósággal szeretnék magukra felhívni a figyelmet.

A Gigabyte bemutatta a Pure Rock névre elkeresztelt, külső merevlemez szériáját. A friss termékcsalád tagjai 2,5 colos kialakításban érkeznek, méretük 128×82×15 mm, tömegük pedig 172 gramm. A négyféle háttértár 320, 500, 640, illetve 750 GB kapacitással rendelkeznek, a bennük rejlő tányérok forgási sebessége 5.400 fordulat percenként. Gyorsítótárnak 8 MB jutott, a különböző eszközökkel való kommunikációt és ezzel együtt a működéshez szükséges áramot egy USB 2.0 port biztosítja. Az újdonságok “GZ-PMPRxxxU-BR/ WR” azonosítóval lesznek ellátva, ahol a három darab „x” a kapacitás mértékét jelzi, a BR és a WR betűpárosok pedig a termék színét, az előbbi értelemszerűen a feketét, a másik pedig a fehéret jelenti, így vásárláskor ez a két szín közül lehet majd választani.

Itt a Gigabyte Pure Rock termékcsaládja Itt a Gigabyte Pure Rock termékcsaládja

 Itt a Gigabyte Pure Rock termékcsaládja

A Gigabyte a Pure Rock széria képviselőire 3 év garanciát ad, viszont az árukat nem volt hajlandó elárulni, így azokat egyelőre még homály fedi.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2