Válassza az Oldal lehetőséget

Itt az LG Optimus L sorozat második generációja

Az LG az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatja be az új Optimus L SeriesII termékcsaládját, amely a gyártóra jellemző korszerű formatervezéssel és az első L sorozathoz képest számos újdonsággal gazdagodott.

L7 Range_Shot_4_kicsi

 

Az L SeriesII számos kényelmi szolgáltatást is kínál, többek között a kizárólag az LG okostelefonjain megtalálható QuickMemo-t, a gyorsgombot (Quick Button) és a Safety Care biztonsági funkciókat. A QuickMemo funkcióval néhány ujjmozdulattal készíthetünk és oszhatunk meg kézzel írt jegyzeteket. A készüléken található gyorsgomb (Quick Button) segítségével azonnal hozzáférhetünk kedvenc alkalmazásainkhoz, legyen szó akár a fényképezőgépről, a böngészőről, a zenelejátszóról vagy éppen a QuickMemo-ról. A Safety Care funkció három olyan beállítási lehetőséget biztosít, mint „Segélyhívás továbbítás”, „Telefonhasználat figyelés” és „Aktuális helymeghatározás”, így vészhelyzet esetén a telefonértesítést küld a felhasználó hozzátartozóinak.


A felhasználói élményt az Optimus L SeriesII készülékek esetében a nagy felbontású IPS-kijelző és a megnövelt kapacitású akkumulátor teszi teljessé. Az Optimus L SeriesII két SIM-kártyás változata emellett azt is lehetővé teszi, hogy a vásárlók ugyanarról a készülékről bonyolíthassák üzleti és magánbeszélgetéseiket.

 

Az Optimus L7II olyan egyedi szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például a QSlide és a QuickTranslator. A 3,2″-es QVGA IPS-kijelzővel és 1540 mAh-s akkumulátorral ellátott Optimus L3II, valamint a nagyobb, 4,0″-es WVGA kijelzővel és 1700 mAh-s akkumulátorral felszerelt Optimus L5II piaci megjelenésének időpontja később lesz nyilvános.

 

Az Optimus L7II főbb paraméterei:

  • Lapkakészlet: 1 GHz-es kétmagos processzor (Qualcomm MSM8225)
  • Memória: Legfeljebb 4 GB eMMC / 768 MB RAM / Micro SD
  • Kijelző: 4,3″ WVGA IPS
  • Kamera: hátsó: 8 megapixeles, LED-vakuval/ első: VGA
  • Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean
  • Akkumulátor: 2460 mAh
  • Méret: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm / 122,2 x 66,6 x 9,7 mm (két SIM-kártyás modell)

Itt az LG Optimus L sorozat második generációja 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2