Válassza az Oldal lehetőséget

Itt az LG Touch 10 Windows 8-hoz

A Windows 8 megjelenése alapjaiban változtathatja meg a számítógéphasználatot, hiszen felülete kimondottan az ujjunkkal való vezérléshez lett kitalálva. Ahhoz azonban, hogy a változás bekövetkezzen szükség lesz sokféle érintés érzékeny kijelzőre!
lgtouch10-1l

Az LG a cég hivatalos blogján már be is mutatott egy ilyet! A Touch 10 kimondottan jó darabnak tűnik, hiszen a 23 hüvelykes képátló mellé egy IPS panelt kapunk, ami mint tudjuk nagyon jó képminőséget produkál. A kijelző érdekessége még, hogy egyszerre tíz ujj mozgását képes a felületén érzékelni és lekövetni, de emellett akár stylust is használhatunk majd hozzá.

lgtouch10-2l

A gyártó az új kijelző értékesítését még ebben a hónapban megkezdi Dél-Kóreában, ezt követően, remélhetőleg a karácsonyi szezonra megérkezik Európába is. A készülék áráról jelenleg nem rendelkezünk információval, és a teljes műszaki leírást sem tette közzé az LG. Ha további hírekhez jutunk megírjuk!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.