Válassza az Oldal lehetőséget

Itt vannak a Redmibook laptopok, és tényleg olcsók lettek!

Itt vannak a Redmibook laptopok, és tényleg olcsók lettek!

Amióta elindult a Redmi márka, azóta csak tátjuk a szánk a kedvező árak miatt. Most sincs másként!

Xiaomi RedmiBook 14 inch Notebook Windows 10 OS / Intel Core i5-10210U 4.2GHz CPU / 8GB DDR4 RAM + 512GB SSD Laptop Enhanced Edition- Gray

Sokan tudjátok, hogy jó ideje Xiaomi Notebook Pro hordozható gépet használok, így nem véletlenül vagyok a Xiaomi notik szerelmese. Sosem volt ilyen jó notebookom, könnyű, szép és gyors, ráadásul, az itthon kapható, hasonló kategóriájú gépeknél jóval olcsóbban vettem, természetesen Kínából.

Itt vannak a Redmibook laptopok, és tényleg olcsók lettek! 1

Amikor megérkeztek az első hírek a Redmi hordozható gépeiről már tudtam, hogy jó árakat kapunk. A Xiaomi gépei eddig sem a magas árakról voltak híresek, de a Redmi márkanév alatt még ennél is kedvezőbb árcédulákat remélhettünk. Most, hogy kaphatók már az Intel Core i7-es és Core i5-ös verziók is láthatjuk, hogy a számításunk bevált. A gépek külsőben és tudásban lényegében megegyeznek a Xiaomi Notebook Pro-val. Az Intel ultra alacsony fogyasztású processzorai mellett rendre 8 GB memóriát és 256 vagy 512 GB-os SSD háttértárat találunk, az integrált GPU mellé pedig kapunk egy dedikált NVIDIA MX250-et is 2 GB memóriával.

Itt vannak a Redmibook laptopok, és tényleg olcsók lettek! 2

Azért van különbség is, ez pedig a kijelző adatainál található. Bár a felbontás azonos, teljes HD, vagyis 1920 x 1080 képpont, a képátló kisebb. Míg a Notebook Pro esetén 15 colt kapunk, addig a Redmibook képátlója csak 14 colos. Ha a kategória gépeit megnézzik, akkor ez a 14 col inkább mondható átlagosnak, szóval azt gondolom ez nem egy veszett nagy hátrány. Főleg, ha szemügyre vesszük az árban jelentkező előnyt! Az Intel Core i5-ös verzió például – ugyan kuponnal- alig 600 dollárba kerül, míg a Core i7 verzióért 760 dollárt kell fizetnünk. Ez számszerűsítve a Notebook Pro-hoz képest 200-300 dolláros árelőnyt jelent, vagy másképp mondva, a Redmibook negyedével, ötödével olcsóbb, mint a hasonló kiépítésű Xiaomi Notebook Pro. Ez pedig tényleg jelentős különbség!

Itt vannak a Redmibook laptopok, és tényleg olcsók lettek! 3

Ha szeretnél magadnak őszre a munkához egy menő és erős notebookot, akkor használd ki a most elérhető kuponos ajánlatokat! Árak és kuponkódok itt:

Xiaomi RedmiBook Core I7-8565U 8GB RAM 512GB SSD – Kuponkód: BGXRB1 – 859,99 helyett 759,99 dollár

Xiaomi RedmiBook Core i5-8265U 8GB RAM 512GB SSD – Kuponkód: BGXMRB – 749,99 helyett 609,99 dollár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2