Válassza az Oldal lehetőséget

Izgalmas vízmelegítővel jelentkezik a Xiaomi Youpin

Izgalmas vízmelegítővel jelentkezik a Xiaomi Youpin

A minimalista külső komoly belbeccsel bír.

Izgalmas vízmelegítővel jelentkezik a Xiaomi Youpin

S2101 Minimalist Instant Heating Water Dispenser from Xiaomi Youpin – 99,53 dollár

A Xiaomi Youpin 2101 tervezési filozófiája igen egyértelműen mutatkozik meg: minimalizmus, letisztultság és könnyű használhatóság. A modern megjelenés ugyanakkor azt is szavatolja, hogy az „instant vízmelegítő” szinte minden konyhában helyet kaphat – ebben az is segít, hogy a készülék nem foglal túl sok helyet. Az 1,8 literes kapacitású kütyü mindössze 3 másodperc után már a kívánt hőmérsékletű vizet szolgáltatja. Mint az a lenti képen is látható, egy tárcsás kapcsoló segítségével tudjuk szabályozni (egészen pontosan 6 fokozatban) a hőmérsékletet, mely maximális állásban közel 100 Celsius-fokra történő felfűtést nyújt. Érdemes megjegyezni, hogy a készülék fizikai paraméterei okán legfeljebb 200 mm magasságú poharakat tudunk a kifolyója alá helyezni. 

xiaomi instant viz mid1

Főbb specifikációk (S2101 minimalist instant heating water dispenser):
  • Névleges teljesítmény: 2200W
  • Tartály kapacitás: 1800ml
  • Az elektromos kábel hossza: 1,0 méter
  • Hálózati feszültség: 220V
  • A termék tömege: 2,0 kg
  • Pontos méretek: 32,80×28,00×13,60 cm  

xiaomi instant viz mid2

A gyártó természetesen most is magabiztosan állítja, hogy minden szükséges védelemmel ellátták a terméket: szárazbiztos, kettős termosztát és NTC, illetve túlmelegedés elleni védelem. A részletekbe menő figyelmet jól jelzi, hogy külön emlékeztetőt kapunk a vízkőmentesítésre, de arra is, ha már kevés víz van a tartályban. A szerkezet egyébként 304-es rozsdamentes acél elektromos fűtőcsővel dolgozik.

xiaomi instant viz mid

A stílusos és sokoldalú Xiaomi Youpin 2101 a szemrevaló megjelenés mellett más, valóban figyelemre méltó dolgokat is kínál (minőségi belső, kompakt méret, több lépcsőben szabályozható vízhőmérséklet stb.), a praktikussága okán akár ajándéktárgyként is el tudjuk képzelni. A forgalmazó leírása szerint a termékhez csak kínai nyelvű útmutató jár, de mivel minden funkciót egyetlen egy gombbal érünk el, ezért úgy véljük, hogy ez nem jelenthet égető problémát.