Válassza az Oldal lehetőséget

Új A-GPS szolgáltatás a Nokiától

A műszaki kerettel a szolgáltatók saját regionális A-GPS szolgáltatást biztosíthatnak.

Az Assisted GPS (A-GPS) szolgáltatás segítségével a Nokia Maps alkalmazás felhasználói gyorsabban megállapíthatják aktuális helyzetüket, és a beépített GPS-szel rendelkező Nokia mobilkészülékükkel hamarabb eljuthatnak úti céljukhoz.

A Nokia a későbbiekben az összes új, beépített GPS-szel rendelkező készülékét felszereli a szolgáltatással. Az A-GPS szolgáltatást használó első készülékek a Nokia 6110 Navigator, melynek már elindult a szállítása egyes piacokon, illetve a Nokia N95 multimédiás számítógép.
A Nokia N95 tulajdonosai a Nokia szoftverfrissítőt (http://www.nokia.hu/szoftverfrissito) lefuttatva használhatják az ingyenes szolgáltatást: a program a készülék rögzített szoftverét a legújabb változatúra frissíti.

j A-GPS szolgáltatás a Nokiától

A szolgáltatás segítségével a beépített GPS-szel rendelkező, hálózatra csatlakozó mobilkészülékek világszerte, a legtöbb földrajzi helyen gyorsabban meghatározzák az aktuális helyzetünket (a folyamatot az első pozícionálásnak nevezik). A rövidülő első pozícionálási idővel még jobban használhatóvá válnak a Nokia teljes hely-specifikus szolgáltatásai.

A szolgáltatás együtt működik egy műszaki kerettel, amely harmadik felek, például szolgáltatók számára saját A-GPS szolgáltatások biztosítását teszi lehetővé, amellyel azok az egyes területeken még jobban csökkenthetik az első pozícionáláshoz szükséges időt – az előfizetők örömére.

Új A-GPS szolgáltatás a Nokiától 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2