Válassza az Oldal lehetőséget

Új ATI sorozat a Gigabyte-tól

A Gigabyte Technology is az elsők között jelentette be legújabb Radeon X1800, X1600 és X1300 sorozatú kártyáit.

A Gigabyte megtartotta jó szokását, és leginkább egy kellemes kódszámmal illeti kártyáit, így érdemes kicsit mögéjük nézni. A legfelsőbb kategóriának szánt GV-RX18T512VB egy teljesen szabványos Radeon X1800 XT kártya 512 MB memóriával szerelve. Körítésként a D-sub-DVI-átalakító és az energiaellátó vezeték mellett három dolgot kapunk: az Xpand Rally, a már meglehetősen korosnak mondható 6.0-s WinDVD és a Counter-Strike: Condition Zero lemezeit. Kár, hogy például ez utóbbit már a korábbi generáció legegyszerűbb tagjaihoz is mellékelték, de öröm az ürömben, hogy talán a kártya árán nem fogjuk megérezni a hozzá adott teljes értékű szoftverek árát.
  
A GV-RXL256VB az előbbivel teljesen azonos felszereltséggel rendelkezik, GPU-ja pedig egy ATI Radeon X1800 XL, ismét mindenféle különleges módosítás nélkül. Mindkettő támogatja az ATI Avivo névre keresztelt technológiáját, mely a minden eddiginél jobb képminőséget ígérő video ki- és bemeneti rendszer, valamint a nagy felbontású videók hardveres gyorsításának neve lett.
 
Ezzel egyidőben bejelentették a GV-RX16 és GV-RX13 sorozat első tagjait is, mely nem túl meglepő módon az alsóbb kategóriás új Radeonok jelölése, azaz a Radeon X1600 és X1300 sorozat tagjait takarja. Ezekről még nem olvashatunk bővebben a gyártó oldalán, de várhatóan nem okoznak nagy meglepetést, a különlegesebb, például passzív hűtésű kivitelekre valószínűleg még várnunk kell.
Új ATI sorozat a Gigabyte-tól 1

Új ATI sorozat a Gigabyte-tól 2

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2