Válassza az Oldal lehetőséget

Új csokimobil az LG-től

Megérkezett a csokoládé sorozat harmadik tagja.

2006-ban a KG800-as Chocolate fantázianévvel illetett készülékkel indult a csokimobilok sora. Ezt idén júliusban követte a második eresztés a BL40 képében, most pedig megérkezett a BL20 is.

j csokimobil az LG-től

Az új telefon 5 MP-es kamerát kapott. Bővült az érintésérzékeny gombok sora, most már nem csak a fedlapon, hanem az oldlán elhelyezett billentyűk is ilyenek. Ezekkel többek között a hangerőt és zoomot állíthatjuk.

A telefon kicsúsztatható numerikus billentyűzettel rendelkezik. A Widget gyorsbillentyűk segítségével személyre szabhatók a BL20 ikonjai melyek segítségével nyomon követhetjük az  időjárás változásait és friss hírekhez is hozzájuthatunk.

j csokimobil az LG-től

A letisztult vonalak mögött azonban találunk néhány hiányosságot is. A 3G nincs a támogatott funkciók között, adatkapcsolat számára marad az Edge mint leggyorsabb lehetőség. Memóriabővítésre Micro SD kártyát használhatunk, ami maximum 16 GB-os kapacitásig használható. A hírek szerint a 106,9 x 50,8 x 12.3 milliméteres 5 óra beszélgetési időt biztosít egy feltöltéssel.

Következik a bemutató videó az LG-től!

Új csokimobil az LG-től 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2