Válassza az Oldal lehetőséget

Új iPod készülékek

Az Apple tegnapelőtt bejelentette, hogy megújítja teljes iPod termékskáláját a Nanótól kezdve a Shuffle-ig.

Az új iPodoknak — többek között — 60 százalékkal világosabb kijelzője lesz, a videolejátszási idejüket megnövelték 3,5 órára, valamint még kiadnak egy “extrém” változatot is, mely egy 80 gigabájt méretű merevlemezt tartalmaz.

Az iPod Nano is természetesen kap a frissítésből — az eddigi alumínium szín mellett zöld, ezüst, fekete, kék és rózsaszín színben is megvásárolhatóak lesznek ezek a készülékek. Az áruk pedig kapacitás szerint változik, a 2 gigabájtos modell — csak ezüst színben — 150 dollárt (30 000 forintot) kóstál, a 4 gigabájtos — az eddig felsorolt színekben, kivéve a fekete — 200 dollárba (40 000 forintba) kerül, a legnagyobb Nano, a 8 gigabájtos pedig minden színben kapható lesz, és 250 dollárba (50 000 forintba) fog kerülni. Emellett a tulajdonosok a sorozat minden tagja mellé egy új megjelenésű töltőt és karszalagot kapnak. Az Apple pedig biztosítja, hogy az új Nanók képesek lesznek 24 órán keresztül folyamatosan zenét lejátszani.

j iPod készülékek

Az iPod Shuffle is átalakításokon esett keresztül, jelentősen kisebb lett a mérete, a burkolata fémből készült, és csak 1 gigabájtos méretben kerül forgalomba, amiért mindössze 80 dollárt (16 000 forintot) kell a boltban hagyni. Az Apple állítása szerint az új, kisebb Shuffle lejátszókat még idén októberben szállítani fogja a viszonteladóknak.

j iPod készülékek

Az iPodok mellet az Apple egy újgenerációs szoftverrel is előrukkolt, ami többek között hézagmentes lejátszást, fejlettebb keresést és egy rakás új játékot ígér, mint például a Bejeweled, vagy a sokak által ismert Pac Man, Tetris vagy Mahjong.

j iPod készülékek
Az új iPod család.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2