Válassza az Oldal lehetőséget

James Bond Skyfall Téma Sony Xperia T-re

A Sony Xperia T a 007-es titkosügynök új telefonja. A gyártó valószínűleg nem kevesett fizetett azért, hogy ez így legyen, nem csoda, hogy a csapból is ilyen témájú reklámok folynak. A nagy felhajtás közben egy dologról feledkeztek csak el, arról, hogy a felhasználók a készülék mellé Skyfall hangulatot is kapjanak.
Sony-Xperia-T

Szerencsére vannak olyan lelkes felhasználók, akik ezt a gyártó helyett megteszik. Az XDA Developers fórumának tagja, ruwfost adott ki egy komplett témát, mely a hangoktól a háttérképen keresztül a rendszer elemeiig mindent lecserél a telefonon. A használathoz a ROOT jog elengedhetetlen feltétel!

A módosításhoz szükséges összetevők és sok segítség a változtatáshoz a következő hivatkozáson érhető el: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955286

James Bond Skyfall Téma Sony Xperia T-re 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2