Válassza az Oldal lehetőséget

Két hét múlva: Infomarket – MOBILSHOW – Vágod?

Szeptember 8-án a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban Rád vár a virtuális és a mobilvilág!

 

Szabd újra a netes cuccot! De várj a kütyücserékkel szeptemberig, amikor mindent egy helyen találsz az INFOmarket – MOBIL SHOW kiállításon! A legújabb verziószámok, a legfrissebb modellek bármire is vágysz: legyen az szoftver, gép, mobil, vagy gps ketyere, mindenből tud újat mutatni Neked a kiállítás.

Két hét múlva Infomarket - MOBILSHOW – Vágod

Érdemes belátogatni az INFOmarket – Mobil Showra, lesz rá szeptember 8-11-ig négy napod! Ezek a tuti bevált kiállítások ebben a felállásban most jöttek össze először, s lettek együttesen Magyarország uralkodó (KIRÁLY!) info-kommunikációs vására.

Két hét múlva Infomarket - MOBILSHOW – Vágod

Ahelyett hogy máshol lógna az ember, itt egy tucat program vár: Ha tudni akarod mi a felhozatal vess egy pillantást a már most bejelentett állandó programokra:

 • Mod-tech Hall kiállítás és verseny
  A számítógépek lehetnek érdekesek, színesek, formabontóak is. A mod-tech Hall olyan emberek versenye, akik megunták a szürke egyendobozokat és saját ízlésük szerinti számítógépet építenek maguknak.
 • Gamestar Országos Légiharc, ahol civilek és aktív vadászpilóták mérik össze repülési és légiharc tudásukat a számítógépek virtuális légterében.
 • III. FIFA Országos Bajnokság – persze hogy kivetítős számítógépeken is!
  Nevezéseket a helyszínen is elfogadnak.
 • Futballozó robotok
  A világkupán győztes magyar csapat  mérkőzését láthatjátok egy másik magyar csapattal.
 • Színpadi show: fellép Torres Dani és Tóth Gabi, Balkán Expressz
  Lesz még: Caffe Cream kávé kóstoló, Elvis Presley és Marilyn Monroe show, Vocal Idiots rock and roll színházi show, , SMS szavazás, Erdőhegyi Brigitta énekesnő fellépése, Sprinner group, Modellek és te magad! – mobiltelefonos fényképkészítés és papírképek készítése, Mobil szépségverseny, Dub-dub rhytmic group, Kerekes-székes táncegyüttes bemutatója, Jégzselé – mobilon
 • I pont – Internet sarokban ingyenes szörfözés, ha sürgősen rá akarsz kattanni…

A kiállításokon minden megvásárolható, amit fel sem sorolunk, mert tényleg minden, ami mobil és számítógép.

Az infovásár „háttérképe” maga a BNV (Budapesti Nemzetközi Vásár ugyanott, szeptember 8-16-ig!), amelyre még több hasznos ikont kipakolnak a rendszergazdák: kattinthatsz bútorra, szórakoztató elektronikára vagy a vadiúj Nemzetek Pavilonjára. Minden ablak új és új érdekességet hoz fel.

Két hét múlva Infomarket - MOBILSHOW – Vágod

Két hét múlva Infomarket - MOBILSHOW – Vágod

Két hét múlva Infomarket - MOBILSHOW – Vágod

Két hét múlva Infomarket - MOBILSHOW – Vágod

Két hét múlva Infomarket - MOBILSHOW – Vágod

Na még egy szó a csengő hangokról: sztárok, jó arcok és bandák a BNV színpadán élőben, már az első hétvégén is. Bocs, ezek nem letölthetők…
Jobb, ha élőben veszed magadhoz: szóval INFOmarket – MOBIL SHOW, HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, szeptember 8-11. Várod? www.infomarket.hu és www.mobilshow.hu

A szerzőről

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2